2/24/2020

Emeklilerin ve çalışanların iflahını kesecek tasarruf çalışması geliyor

    2/24/2020 09:18:00 ÖS   No comments

Bu haber herkesi ilgilendiriyor çalışanı ilgilendiriyor emekliyi ilgilendiriyor ilk tasarruf emeklilerden başlıyor emekli maaşlarından yüzde 5 kesinti talebi ile başlıyor.


Emekliden yüzde 5 sağlık kesintisi geliyor

Emekli maaşının önemli kısmını sağlığı için harcıyor yıllardır çalışırken sağlık primini de ödeyen emeklinin maaşından yeni kesintiler gündeme geliyor.

tasarruf çalışması geliyor

Tasarrufu Hazine ve maliye bakanlığı istedi

Hazine ve maliye bakanlığı istedi SGK çalışmayı yaptı Hazine ve maliye bakanlığının tasarruf tebdirleri kapsamında sosyal güvenlik kurumu bir çalışma yaptı emeklilerin maaşından yapılacak kesinti ile hazineye kaynak yaratılabileceği tespiti yapıldı.

Emeklinin bayram ikramiyesi kesilsin talebi

emekliye bayram ikramiyeleri

zorlu hayat şartlarında iki kez nefes aldırıyordu emekliye bayram ikramiyeleri ama SGK çalışan emeklilere bayram ikramiyelerinin ödenmemesi önerisini sundu.

Maaşı net asgari ücretin üzerinde olan 2324 lira ve üzerinde maaş alan emeklilere de bayram ikramiyesi verilmemesi ise bir başka öneri. tasarruf önerileri bununla da bitmiyor.

video, haber videoları, çalışanların iflahını kesecek, emekliyi ilgilendiriyor, tasarruf emeklilerden başlıyor, bayram ikramiyeleri kalkıyor, 

seyyah1906

seyyah1906

Çeşitli haberler teknoloji haberleri sağlık haberlerinden oluşan video blogu
Ana sayfaya gitmek için →

Hiç yorum yok:
Write comments

FİKRİNİ SÖYLE

© 2014 Video blogunuz. Designed by Bloggertheme9
Proudly Powered by Blogger.