9/16/2013

Suriyeliler 50 kişiyle Urfa'da düğün bastı önüne gelene saldırdı

    9/16/2013 12:04:00 ÖÖ   2 comments



sokak arasında düğün vardı suriye uyruklu kişiler iddiaya göre çöp attı
Suriyeliler 50 kişiyle Urfa'da düğün bastı önüne gelene saldırdı
Düğünde kavga çıktı en mutlu günlerine gölge düştü gelin ile damadın 8 yaralı var 10 kişinin gözaltına alındığı olay şanlıurfa'da yaşandı sokak arasında düğün vardı suriye uyruklu kişiler iddiaya göre çöp attı düğündekilerin üzerine 

Düğündekiler tepki gösterdi suriyeli adam yakınlarını çağırdı yaklaşık 50 kişi düğünü bastı ve ordakilere tekme, bıçak ve sopalar ile saldırdılar kadın ve çocukların bulunduğu 8 kişi yaralandı.

seyyah1906

seyyah1906

Çeşitli haberler teknoloji haberleri sağlık haberlerinden oluşan video blogu
Ana sayfaya gitmek için →

2 yorum:
Write comments
  1. Türkiyedeki suriyelilerin medeni olan kısmının geldiğini pek güşünmek zor. Arapça konuşan araplar medeni değil öyleyse medeniyete saldırı bizim tuttğumuz kesimden geliyor,gelecek te . Türkiyede kalan bu suğınmacı vasıflı suriyeliler bir vatandaş değil, Olmadıkları için hiçbir yargılanma hakları yok adam vatandaş değil,suriyede kurulması beklenen ülkenin vatandaşı,savaşta ve Kurulmamış bir ülkeye gidemeyeceği için polis sadece uyarıda bulunabilir. Yargılayabilmek için vatandaş statüsünde olması gerekir. Yaptığı kabahatin bir karşılığı yok. Ancak halk kabahat işleyenlere saldırırsa onun da hükmü yok, medeni bir şekilde yaşamaları gerekir. Adam hem kaçak hemde Ağa olmuş senin memleketinde örgütlenmiş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tek kelimeyle çok güzel bir analiz teşekkürler

      Sil

FİKRİNİ SÖYLE

© 2014 Video blogunuz. Designed by Bloggertheme9
Proudly Powered by Blogger.