7/06/2013

Tamamen yeni BMW X5 özellikleri ve Reklam videosu

    7/06/2013 12:08:00 ÖÖ   No comments



bir BMW X model olarak hemen tanınabilir.
Tamamen yeni BMW X5 özellikleri ve Reklam videosu
Dinamik, dik oranlarda, üçüncü nesil BMW X5 bir BMW X model olarak hemen tanınabilir. aynı zamanda daha da görkemli bir görünüm ve rakipsiz çok yönlülük vurgulayan birçok yeni tasarım özellikleri vardır.

Optimize edilmiş tasarım önemli bir unsuru aerodinamik üzerinde odak noktası. Sayesinde göz alıcı arka, ön uç elemanları ve iki tarafta, form ve fonksiyon ideal şekilde birleştirilir: büyük hava girişleri, ön tekerlek, ön apron ve yeni geliştirilen Hava Havalandırma yılında Hava Perdesi kemerler altınıBMW X5'in sportif karakterini - ve, aynı zamanda, yakıt tüketimi ve CO2 emisyonları azaltmaya yardımcı olur.

Aerodinamik şekil arka devam eder.D-direğine Hava Blade sadece araba daha geniş görünmesini sağlar, aynı zamanda hava akımı artırır.

Önde, BMW böbrek ızgara düz, geniş tasarım BMW X5 ve görkemli bir atletik varlığı verir.Böbrek ızgara ve farlar bir all-in-bir birim izlenimi oluşturma ve aracın geniş iz vurgulayan, birbirleri ile 'birlikte' vardır. Aynı zamanda, A-direği ve ön aks arasındaki kısa mesafe böylece dört tekerlekten çekiş vurgulayarak, daha ileri arabanın görsel odak kaydırır.

seyyah1906

seyyah1906

Çeşitli haberler teknoloji haberleri sağlık haberlerinden oluşan video blogu
Ana sayfaya gitmek için →

Hiç yorum yok:
Write comments

FİKRİNİ SÖYLE

© 2014 Video blogunuz. Designed by Bloggertheme9
Proudly Powered by Blogger.