5/23/2012

euro ncap 2012 BMW 3 serisi çarpışma testi videosu ve test sonuçları

    5/23/2012 12:19:00 ÖS   No comments



Yetişkin yolcu
3 Serisi yolcu bölmesi, ön taraftan çarpmalar sırasında sabit kalmıştır. Dummy okumaları sürücü ve yolcunun diz ve uyluk kemiklerini iyi korunmasını gösterdi. BMW bir koruma seviyesini benzer farklı boyutlarda yolcularını ve farklı pozisyonlarda oturmuş olanlarla sağlanır olacağını göstermiştir. Yan bariyer testinde, tüm vücut bölgeleri iyi korunmuş olduğu ve araç maksimum puanı elde etmiştir. Daha ciddi yan direğe testte, göğüs ve karın koruma baş yeterli ve olmasıydı ve pelvis iyiydi. Koltuk ve koltuk başlığı, bir arkadan çarpışma durumunda boyun zedelenmelerini karşı iyi bir koruma sağladı.

Çocuk yolcu
Dinamik testlerde kukla restults dayanarak, 3 Serisi 18 aylık bebeğin korunması için maksimum sayı, ve eski 3 yıllık korunması için bir nokta yalnızca bir kısmını kaybetti. Önden çarpışmalarda, 3 yaşındaki kuklanın başının ileri hareketi, bir ileriye dönük kısıtlama oturdu aşırı değildi. Yan etkisi olarak, hem mankenleri düzgün otomobilin iç parçaları ile temas olasılığını en aza indirerek, kendi sınırlamaların koruyucu kabuk tarafından kontrol altına alındı. A anahtarı çocuk koltuğunun arkaya bakan bir yolcu koltuğu kullanılmasına izin, yolcu hava yastığı devre dışı bırakmak için bir seçenek olarak kullanılabilir. Bu standart donanım olmadığından bu değerlendirildi değildi. Hava yastığı devre dışı kalmadan bu oturma pozisyonunda kısıtlama bakan bir arkaya kullanmanın tehlikeleri konusunda açık uyarılar vardı.

Yaya
Kaput ve tampon ve ön kenarına Hem yayalar için iyi bir koruma sağlanan ve otomobilin bu alanlarda maksimum puana ulaştı. Bir çocuğun başını vurabilecek, neredeyse bütün alanlarda, kaput iyi bir koruma sağladığı, ancak bir yetişkin kafası ile vurdu muhtemel bu alanlarda ağırlıklı olarak zayıftı.

Güvenlik yardımcı
Elektronik stabilite kontrolü 3 Serisi standart donanım ve Euro NCAP ihtiyacının karşılanmasını sağladı. Emniyet kemeri hatırlatma sürücü, ön yolcu ve arka koltuklar için standarttır. Bir hız sınırlama cihazı mevcuttur, ancak bir seçenek olarak sunulmaktadır gibi Euro NCAP tarafından değerlendirildi değildi.

seyyah1906

seyyah1906

Çeşitli haberler teknoloji haberleri sağlık haberlerinden oluşan video blogu
Ana sayfaya gitmek için →

Hiç yorum yok:
Write comments

FİKRİNİ SÖYLE

© 2014 Video blogunuz. Designed by Bloggertheme9
Proudly Powered by Blogger.