4/15/2012

ford EVOS fastback konsept otomobil özellikleri ve tanıtım videosu

    4/15/2012 03:29:00 ÖS   No comments



Dört kapılı bir fastback olarak geliştirilen, Ford Evos Konsepti, Ford’un yeni tasarım DNA'sının doruk noktasıdır.


Benzersiz silueti ve yüksek trapezoid ızgarasıyla birleşen incecik 'lazer kesim' farlarıyla Ford'un yeni yüzüdür; Evos’un göz alıcı kanatlı kapıları ferah ve fütüristik kabinine kolay erişim sağlar.
Ford Evos Konsept İç Tasarım
Ford Evos Konsepti, geleceğin Ford araçlarının nasıl şekilleneceğinin habercisi olması yanında Ford'un yeni sürüş teknolojilerini de gözler önüne seriyor. Konsept otomobilin sunduğu teknoloji deneyimi, geliştirilmekte olan yeni nesil otomobillerin sürücü ile etkileşimde olan ve sürücüyü uyaran yönünü ortaya koyacak. Araç ile sürücünün bilgilerinin oluşturulduğu ‘kişisel bilgi platformu’ arasındaki kesintisiz iletişim, bu vizyonun yeteneklerinin merkezinde duruyor. Söz konusu ‘kişisel bilgi platformu’ sayesinde Evos, süspansiyon ve direksiyon hassasiyeti gibi sürüş özelliklerini sürücüsüne göre otomatik olarak uyarlamasının yanında sürücünün fiziksel durumunu da sürekli olarak izleyerek aracın seyrini sürücünün fiziksel durumuna göre de ayarlıyor.
Ford Evos Konsept Dış Tasarım
Evos’ta bulunan son derece gelişmiş lityum-iyon aküye sahip hibrid güç aktarım sistemi enerjiyi ne zaman tasarruflu kullanması gerektiğini bilir ve elektrikli motor ile benzinli motor arasında optimum sürede geçiş yapar. Böylece yakıt verimliliği sürekli olarak maksimize edilir.

seyyah1906

seyyah1906

Çeşitli haberler teknoloji haberleri sağlık haberlerinden oluşan video blogu
Ana sayfaya gitmek için →

Hiç yorum yok:
Write comments

FİKRİNİ SÖYLE

© 2014 Video blogunuz. Designed by Bloggertheme9
Proudly Powered by Blogger.