3/04/2012

2013 model mercedes benz CL grand edition lüks otomobil özellikleri ve tanıtım videosu

    3/04/2012 03:18:00 ÖS   No comments



CL "Grand Edition": coupéStuttgart Lüksün zirvesi

Mercedes-Benz yeni "Grand Edition" modeli ile "S-Serisi Coupé 60 yıllık" nin yıldönümünü kutluyor. CL-Serisi "Grand Edition" özel ve designo boyası, yüksek kaliteli deri designo ve sportif şık bir 20 inç jantlar yer alıyor. Özel bir rozet lüks Coupé bu yıldönümü baskısında münhasır niteliği gösterir iken AMG gövde elemanları, sportiflik farklı bir dokunuş katıyor.
1952 yılında sansasyonel 300 S lansmanı bugün CL-Serisi soyundan kurdu. Stuttgart büyük S-Class Coupe beri otomotiv zarafetinin ikonu olarak kabul edilmiştir. Bu iki kapılı lüks sınıf coupé otomobil modeline derece zarif touring şeklinde bir spor otomobilin dinamikleri ile bir prestij lüks bir sedanın konforu birleştirir. Onlar çarpıcı tasarımı, özel randevular ve üst uçuş teknoloji sunuyoruz. Yeni "Grand Edition" özel bir model için, Mercedes-Benz daha da kaşe daha fazla ekleme ve lüks otomobil segmentinde markanın liderlik statüsünü koruyarak bu tasarım ikonu sofistike ve kusursuz stili artmaya devam ediyor.
Daha CL-Serisi'nin özel, el-bitmiş karakteri vurgulamak için, Mercedes-Benz enfes designo aralığındaki en iyi malzemelerle bazıları ile "Grand Edition" döşenmiş oldu. Müşteriler platin siyah metalik, moka siyah metalik ve magno kaşmir beyaz şu anda çok voguish mat üç designo boya kaplama arasında seçim yapabilirsiniz. Bir sportif notu güçlü ön ve arka çamurluklar ve fark yaratan yan eşik panelleri ile AMG spor paketi ile otomobilin görünümünü eklenir. Ayrıca beş-kollu veya telkari 10 kollu tasarım seçeneği 20-inç hafif alaşım jantlar vardır buraya dahil. Bir "Grand Edition" rozeti CL Coupé seçkin-edition durumu sağduyulu bir gösterge sağlar.
Iç, zarif el işi, yüksek kaliteli anilin deri "Grand Edition" lüks doğası altını çizmek için hizmet vermektedir. Designo anilin deri Armagnac, designo anilin deri derin siyah ve hafif designo anilin deri porselen: Üç çarpıcı ve zevkli deri renkleri iç atamalar için seçim mevcuttur. CL Döşeme bitirilmiş dizi siyah kül ve yüksek parlaklığa sahip pürüzlü ceviz dahil olmak üzere mevcuttur.
Tüm CL modelleri, CL "Grand Edition" teknik açısından da olağanüstü. Crosswind sabitleme aktif süspansiyon sistemi Active Body Control (ABC), örneğin, tüm arkadan çekişli CL modelleri dinamikleri ve sürüş konforu için kriter belirler. Böyle uyuşukluk algılama sistemi DİKKAT gibi güvenlik sistemleri, ASSIST PRE-SAFE ® otomatik acil durum frenleme ve isteğe bağlı Active Blind Spot Assist, Active Lane Keeping Assist ve Adaptive uzun far sistemleri Assist, CL lüks coupe segmentinde pole pozisyonunu alır emin olun.
Ve aynı motor serisi için de geçerli: CL 500 BlueEFFICIENCY, 4.6 litre ve sofistike sprey-güdümlü doğrudan benzin enjeksiyon sistemi bir deplasman ile mevcut V8 çift turbolu, 320 kW (435 hp) sağlar 700 newton metre tork sağlar ve açılır lüks Coupé alanda verimliliği yepyeni bir boyut kadar (kombine 9.5 lt/100 km; 224 g / km CO2). Aynı motoru da 4MATIC tüm tekerleklerden çekiş ile CL 500 BlueEFFICIENCY kullanılır. Motor yelpazesinin doruk noktası olan 380 kW (517 hp) 12 silindirli çift turbolu (: 5.5 litre motor hacmi) ile CL 600 tarafından sağlanır.

seyyah1906

seyyah1906

Çeşitli haberler teknoloji haberleri sağlık haberlerinden oluşan video blogu
Ana sayfaya gitmek için →

Hiç yorum yok:
Write comments

FİKRİNİ SÖYLE

© 2014 Video blogunuz. Designed by Bloggertheme9
Proudly Powered by Blogger.