3/24/2012

2012 model mercedes benz GLK 350 4MATIC SUV araç özellikleri ve tanıtım videosu

    3/24/2012 02:30:00 ÖS   No comments



Mercedes-Benz GLK 2012:dinamik SUV yeni versiyonu


Yeni bir tasarım, özel randevular, öncü yardım sistemleri ve verimli ve çevik motor ile, GLK yeni nesil kompakt SUV segmentinde pazar liderliği için iddiasını çiziyor. Yeni tasarlanan dış güncel Mercedes-Benz otomobillerin tasarım tabiri ile tüm arazi araçları tipik düz çizgiler birleştirerek, karakter daha dengeli dolu bu arabayı ödünç verir. Yüksek kaliteli malzemeler, yeni iç atamalar, tamamen revize düzeltir ve yeni bilgi-eğlence sistemleri, tüm GLK bir gerçekten keyifli bir sürüş deneyimi için elverişli. 2012 GLK state-of-the-art yardım sistemleri ve bu standart donanım ECO Start kapsamlı BlueEFFICIENCY önlemleri / stop fonksiyonu bir dizi koz çıkageldi. BlueTEC dizel emisyon kontrolü standart EU6 emisyonları ile uyum sağlayarak, ilk kez kompakt SUV için kullanılabilir. "GLK biz SUV bolluk içinde akıllı teknoloji ve karakter kazanan bir kombinasyonu sunan dinamik bir yaşam tarzı var," Dr Joachim Schmidt, Mercedes-Benz Otomobil, Satış ve Pazarlama Yönetim Kurulu Üyesi diyor. "Bu daha bu pazar segmentinde Mercedes-Benz'in küresel büyüme için önemli bir katkı sağlıyor, bizim SUV portföyünü destekliyor" dedi.

GLK olağanüstü sürüş dinamikleri, mükemmel sürüş güvenliği ve üstün sürüş konforu sunuyor. Hem on-ve off-road - arkadan çekişli versiyonlara ek olarak, sürekli dört tekerlekten çekiş sistemi ile 4MATIC modelleri bile en olumsuz koşullarda cesur bir ruhu göstermektedir. Tüm SUV ve Mercedes-Benz'in tüm arazi araçları gibi, GLK, safkan bir off-road operatörü hiçbir sınır tanımaz. Bu arada, GLK adını ödünç modern zamanın tüm Mercedes-Benz SUV atası - G-Class - onun 33 model şimdi ve aynı zamanda tam bir facelift geçiyor.

Klasik GLK tasarım yeni yorumu


Dış GLK eklendi duruş kazandırır. Vücut güncel Mercedes-Benz otomobillerin tasarım tabiri ile tüm arazi araçları klasik öğelerini birleştirir. Sıkı hatları, geniş yüzeyleri ve pürüzsüz yüzeyli, hacim vurgulayarak ön ve arka alanlarda fonksiyonel tüm arazi araçları tipik özelliğidir GLK vücut özellikleri ile uyum. Bu kısa çıkıntılar, dik ön uç, ince tavan direkleri, dik ön cam ve gergin tavan çizgisi içerir. Gövde tasarımı başlı başına bir üslup son değildir. Daha ziyade, kompakt SUV sınıfının tüm arazi araçları off tipik avantajlarını geçerlidir. Bu tür yaklaşım ve ayrılma açısı ve yerden yükseklik gibi başarılı ATV özgü özellikler, herhangi bir zamanda off-road girişimler etkinleştirin. Oturma pozisyonu ile birlikte özenle tasarlanmış gövdesi ve iyi yönlü görünürlük günlük kullanım için uygunluğu artırmak ve rahat bir sürüş sağlar.

Belirli on-road ve off-road paketi ile tamponlar farklı türleri arasında herhangi bir ayrım artık yoktur. Yeni tasarlanan farlar altında, tüm modellerde standart olarak krom toka LED gündüz sürüş ışıkları sunuyoruz. Iki adet çıta ve merkezi yıldızı ile radyatör ızgarası mevcut tüm binek otomobil modelleri tasarım deyim izler. Kaburgalar isteğe bağlı krom uçlar ile, gümüş boyanmıştır. Farlar imza Mercedes lamba tasarımı, yeni bir yorum taşımaktadır. Yansıma tipi ön farlar, temel model, bir krom meşale özelliği iki reflektörler kapsamaktadır. Akıllı Far Sistemi (ILS) sahip modellerde, far projeksiyon birimi, bir reflektör ve bireysel LED oluşan dönüş sinyali göstergeleri bulunduğu Yukarıda pozisyonu ışık için LED fiber optik kablolar ile meşale oluşmaktadır. Tamamen yeni bir tasarım tavan rayları, özellikle yan görünümden çok dikkat çekicidir.

Arka tampon genişliği-vurgulayan hatları ve narin kuyruk lambaları ile GLK arka sonuna kadar cesur, sportif karakterini kazandırmaktadır. Yeni tarzı kartel muhafazası - isteğe bağlı krom - ve standart burada göz yakalamak olarak da gel krom kaplı egzoz borusu düzeltir. Kuyruk lambaları, görünüm ve işlev bakımından da canlandırmaya tam uğramıştır. Fiber-optik kablolar ve LED'ler de benzersiz ve karakteristik gece tasarımı ile GLK arka sonuna sağlamak için istihdam edilmektedir, yeni plaka bir son dokunuş sağlayan LED lamba.

Modeli facelift bir parçası olarak, tasarımcılar da boyutu 43,2 cm (17 inç), 48,3 cm (19 inç) ve çeşitli boya bitirir mevcuttur 50,8 cm (20 inç), veya yeni jantlar geliştirdik yüksek parlaklıklı. Bir aerodinamik 43,2 cm (17 inç) tekerlek ilk kez kullanılabilir.

seyyah1906

seyyah1906

Çeşitli haberler teknoloji haberleri sağlık haberlerinden oluşan video blogu
Ana sayfaya gitmek için →

Hiç yorum yok:
Write comments

FİKRİNİ SÖYLE

© 2014 Video blogunuz. Designed by Bloggertheme9
Proudly Powered by Blogger.