2/28/2012

MAN lion's city otobüslerde kullanılacak olan EURO 6 teknolojisi çalışma sistemi animasyon videosu

    2/28/2012 07:37:00 ÖS   No comments



2014 gibi, tüm yeni kayıtlı araçların EURO 6 emisyon standardının gereksinimlerini karşılaması gerekir. EURO 5 ile karşılaştırıldığında, EURO 6 yüzde 80 oranında NOx emisyonu daha da azalmasına ve yüzde 66 tarafından izin verilen partikül kütle azalması anlamına gelir.
Kanıtlanmış iki MAN emisyon kontrol teknolojilerinin MAN PURE DIESEL ® (EGR) ve MAN AdBlue ® (SCR) teknolojik çevre dostu EURO 6 dizel motorlar için birleştirilir.
MAN Aslan Şehir yeni bir özelliği azot oksit azaltılması için ek işletim sıvı AdBlue ® kullanılmasıdır. Non-toksik ve tehlikeli olmayan üre çözeltisi için tank boyutu mazot tankı hacmi eşleştirilir.
Intercooling turbo common rail yakıt enjeksiyonu, düzenlenen egzoz gazı devridaim EGR ve iki aşamalı olan tam gelişmiş MAN motor teknolojisi EURO 6 için yeni SCRT sistemi ile takviye edilir.
SCRT sistemi, iki-aşamalı susturucu yer alır. Bu EEV ile karşılaştırıldığında genişletilmiştir partikül filtresi, ve aşağı doğru SCR katalizatör oluşur.
Partikül filtre temizliği gerekli olduğunu gösteren bir elektronik izleme fonksiyonu da bulunuyor. Partikül filtresi yüzde 99 kadar bir ayrım elde edilebilir. Sistem sürekli olarak gaz halindeki karbon dioksit içine filtre malzemesi olarak muhafaza isten parçacık oksidasyonu ile yeniden üretilmektedir. Partikül filtresi bu nedenle büyük oranda bakım gerektirmez.
AdBlue Talep tabanlı enjeksiyon ® üre çözeltisi partikül filtresi sonra yer alır.
Amonyak zararsız maddelere azot ve oksijen içine azot oksitler sonraki kimyasal dönüşüm sağlayan, SCR katalitik konvertör modülü üre elde edilir.
Sözde amonyak kayma - amonyak oksidasyon katalizatörü aşırı amonyak emisyon önler.
MAN verimliliği ile eşanlamlıdır ve marka vaadi "Consistently verimli" gerçek olan EURO 6 araç geliştirme konusunda net bir strateji izlemiştir. Bu bağlamda, EURO 6 için anahtar serisi kanıtlanmış teknolojilerin birleşimi maksimum çevre dostu ve ekonomi sağlar.

seyyah1906

seyyah1906

Çeşitli haberler teknoloji haberleri sağlık haberlerinden oluşan video blogu
Ana sayfaya gitmek için →

Hiç yorum yok:
Write comments

FİKRİNİ SÖYLE

© 2014 Video blogunuz. Designed by Bloggertheme9
Proudly Powered by Blogger.