2/02/2012

cadillac 2013 model XTS, ATS ve SRX serşlerinde kullanılacak dijital gösterge paneli özellikleri ve tanıtım videosu

    2/02/2012 07:24:00 ÖS   No comments



CADILLAC YENİ SÜPER BAĞLANABİLİRLİK!

Cadillac CUE Tanıttı: Yeni, Sanayi-İlk Kontrol ve Kumanda Teknolojileri Bilgi ve Eğlence Kolay için kullanın.

Cadillac Kullanıcı Deneyimi - Cadillac - CUE giriş ile "kullanıcı dostu" otomotiv teknolojisi kurşun alıyor. CUE bilgi ve eğlence verileri için endüstride bir ilk kontrolleri ve komutları ile sezgisel tasarımı birleştirir.

Cadillac XTS, ATS ve SRX geçiti 2012 yılında başlayarak, CUE, her tüketici için benzersiz olacak kadar veri çiftleri 10 Bluetooth özellikli mobil cihazlar, USBs, SD kartlar, ve MP3 çalarlar.

CUE: Süper Kullanıcılar, Basit, Güvenli, Basit ve Gelişmiş Bilgi Entegrasyonu!
CUE doğal ses tanıma, daha az düğme, büyük simgeleri, derli toplu bir ekran düzeni, özelleştirme için daha fazla seçenek ve daha fazla kullanan bir sistem yolu ile güvenli, bağlı sürüş ile hem teknoloji meraklısı sürücüleri ve teknoloji-yeni başlayanlar hem de hitap edecek. Örneğin, bugünün lüks otomobillerin en fazla yaklaşık 20 radyo ve eğlence fonksiyonları kontrol düğmeleri vardır: CUE sadece 4 düğme bu sayıyı azaltır!

CUE sürücüleri bir akıllı cep telefonu ya da iPod gibi mobil cihazlar güvenli bir şekilde saklamanızı sağlar ve navigasyon araçları ile birlikte, bu cihazlar üzerinde bilgi kanalı, Doppler radar, AM / FM radyo, anlık iletiler ve merkezi bir portal üzerinden e-postalar ile hava tahmin haritaları , araç sürücüsü yolda simidi ve gözleri ellerinde tutmak için izin.




8 inç LCD Ekran: Zarif Araç Hub benzer Akıllı Telefon
CUE "kalp", sorunsuz bir şekilde, merkezi gösterge paneli ve 1.8L bir depolama alanı gizleyen altındaki motorlu, tam kapasitif kaplamasını üst entegre 8-inç LCD dokunmatik ekran. LCD ekran CUE Kullanıcı görüntüler - benzer bir akıllı telefon
büyük, kolay hedef simgeleri kullanarak komutları çalıştırmak için ekran.

CUE Kullanıcı LCD ekran, ekranın üst kenarı boyunca depolanan sürücü beş en sık kullanılan fonksiyonlara sahiptir. Alt sıra, kullanıcılar müzik ilgi noktaları, adresleri, hava / yön haritaları, telefon numaraları ve sistem komutları için 60 sık seçebilirsiniz.

Direksiyonu sağ tarafta beş yönlü kontrol küme ekran gezinmek için, sık dolaşmak için ses kontrolü ve düğmeler içerir. Sol tarafta beş yönlü kontrol, cruise kontrol fonksiyonları, ses tanıma, ve telefon hang-up yönetir. CUE özelleştirme ve kontrol özellikleri daha OnStar, emniyet, güvenlik, ve bağlantı hizmetleri dairesi ile geliştirilmiştir.

CUE Oto Sanayi İlkler

Uzun bir sürücü CUE ile Cadillac sahibi, sistemin güncellenmiş olması mümkün olduğu gibi daha CUE sürücü için yapacak olan ilk bir endüstri. Ek CUE oto sanayi ilkleri arasında şunlardır:
● Yakınlık Algılama: (düzenlenmiş ve kullanıcı tarafından özelleştirilebilir) LCD ekran, komut simgeleri kullanıcıların el gibi görünür yaklaşımlar.
● Haptik Geribildirim: Faceplate düğmeleri sürücüleri komutları kabul basıldığında "darbe" - sürücü gözleri yolda tutar.
● Doğal Konuşma Tanıma: Sürücüler depolanmış medya veya giriş navigasyon varış noktalarını hatırlamak için daha az belirli komutları ile "mantıksal" konuşabilir. Text-to-Speech özelliği, sürücüleri, sistem sesli metin mesajları almak ve karşılığında kaydedilen metin mesajları göndermek için sağlar.
● Multi-Touch El Hareketleri: Etkileşimli hareketleri - musluk, flick, tokatlamak, yaymak, akıllı telefonlar ve popüler tablet haritaları yakınlaştırma ve kaydırma listeleri gibi kolayca gerçekleştirilebilir sık ​​arıyor, LCD ekranda görevleri izin verir.
● 12.3 inç LCD Reconfigurable Ölçer (bazı modellerde): - basit, gelişmiş, dengeli ve performans geleneksel araç verilerini, navigasyon, eğlence, ve 3D araç görüntüsü ile karıştırmayın (hız göstergesi, yakıt göstergesi) dört seçilebilir görüntüler sunar.
● Linux İşletim Sistemi: Verimli donanım kurulum 3,5 kat daha fazla işlemci gücü güncel bilgi-eğlence sistemleri sunuyor.

seyyah1906

seyyah1906

Çeşitli haberler teknoloji haberleri sağlık haberlerinden oluşan video blogu
Ana sayfaya gitmek için →

Hiç yorum yok:
Write comments

FİKRİNİ SÖYLE

© 2014 Video blogunuz. Designed by Bloggertheme9
Proudly Powered by Blogger.