2/28/2012

2012 cenevre otomobil fuarında sergilenecek olan range rover evoque konsept otomobil özellikleri ve tanıtım videosu

    2/28/2012 07:51:00 ÖS   No comments



RANGE ROVER EVOQUE CONVERTIBLE KONSEPT 2012 Cenevre Otomobil Fuarı'nda sergilenecek

Gaydon, Warwickshire, 24 Şubat 2012 -
Land Rover, 2012 Cenevre Motor Show'da Range Rover Evoque Convertible Concept açıklayacak. Evoque Convertible Concept araç dünyanın ilk premium coupe SUV potansiyeli keşfetmek olacaktır.

Bu cesur konsept Evoque küresel başarısı üzerine inşa eder ve yeni pazar segmentleri oluşturma ve önde gelen Land Rover'ın geleneğini sürdürüyor. Kavramı tepkisini ölçmeyi ve dünyanın önde gelen SUV marka diğerine beyaz boşluk ürün ne olabilir potansiyelini değerlendirmek için gösterilmeye başlandı.

Konsepti Land Rover Tasarım Direktörü Gerry McGovern ve ekibinin geliştirilmiştir. Kavramı üzerine yorumlarda McGovern, şunları söyledi: "Evoque bir Cabrio fikrine güzel kendisi verir Bu çalışma geleneksel bir sedan tasarımı yürütme değildir - bunun yerine kendine özgü şekillerini koruyan ve bir şey yaratmak için Evoque çizgileri dengesi ile çalıştım. Bu çok arzu benzersiz ve biz inanıyoruz, "dedi.

Soft-top Cabrio konsepti Range Rover Evoque Coupe dayanmaktadır. Bu Koruma Sistemi Devrilmede [ROPS] ile tamamen geri çekilebilir prim çatı sistemine sahiptir. Kavramı akıllıca bagaj kapağı bir açılır ve rahat bir dört koltuklu paketi ile yetenek ve çok yönlülüğü birleştiriyor. Aracın bir komut sürüş konumu ve arazi kabiliyeti dahil olmak üzere anahtar özelliklerini koruyarak, onun kalbinde Land Rover DNA ile geliştirilmiştir.

Evoque dramatik yükselen bel çizgisi ve belirgin şekli muhafaza edilmiştir ve yeni coupe gövde stili ağırlığı ve burulma direnci küçük degisiklikler ile elde edilmiştir. Kaput discretely kemer çizgisinin altında istiflenmiş çatı mekanizması ile düzgün bir konik sonlandırıcı içinde yer alır.

İçeride, konsept Evoque ödül Terrain Response, surround kameralar, Park Assist ve sınıf 8-inç çift görünümü dokunmatik ekrana sahip önde gelen eğlence ve İngiliz ses uzmanlar, Meridian bir ses sistemi de dahil olmak üzere teknolojisi kazanma ile doludur. Evoque Convertible Concept benzersiz 21 inç Titan siyah jantlar ve yeni bir Causeway Gri metalik boya içinde bitirdi. Sportif iç mekan delikli paneller ve Fildişi kontrast dikişler içeren deri koltuklarla Ay ve Fildişi bulunmaktadır.

Range Rover Evoque altı ay için satışa olmuştur ve yaygın 170 küresel pazarlarda güçlü satış performansları ile uluslararası bir başarı olarak kabul ve mükemmel müşteri memnuniyeti ve sınıfının lideri kalıntı değer elde edilir. Evoque dünya çapında medya beğeni topladı ve bugüne kadar piyasaya sunuldu 90 uluslararası ödülle onurlandırılmıştır.

John Edwards, Land Rover Global Marka Direktörü şunları söyledi: "Evoque Convertible Concept Evoque hikayeye yeni bir bakış açısı ve daha tamamen uzanarak aynı zamanda ederken, mevcut müşterilerine daha fazla seçenek vererek etiketinde cazibesini artırma potansiyeline araştırıyor yeni müşteri tabanına. Biz şimdiye kadar Evoque istisnai başarısı üzerine inşa potansiyelini değerlendirmek olarak bu kavramı yanıtı görmek için heyecan duyuyoruz. "

Evoque Convertible Concept, tasarım ve mühendislik çalışması olarak Cenevre'de ortaya çıkacak. Teyit planlıyor hiçbir üretim yok.

seyyah1906

seyyah1906

Çeşitli haberler teknoloji haberleri sağlık haberlerinden oluşan video blogu
Ana sayfaya gitmek için →

Hiç yorum yok:
Write comments

FİKRİNİ SÖYLE

© 2014 Video blogunuz. Designed by Bloggertheme9
Proudly Powered by Blogger.