1/09/2012

2013 model bentley continental V8 twin turbo motor çalışma sistemi animasyonu

    1/09/2012 09:28:00 ÖS   No comments



CONTINENTAL V8 RANGE DÜNYA PRÖMİYERİ

• Yeni Continental GT ve GTC V8 modelleri Kuzey Amerika Uluslararası Auto Show, Detroit (Ocak 2012) ilk olacak
• klasik Bentley, yeni 4.0 litre twin-turbo V8 motor gücü ve tork ile birlikte Olağanüstü güç-emisyon oranı
Yüzde 40 yakıt verimliliği iyileştirme ve CO2 emisyonu sunan yeni bir powertrain • Fulfils Bentley çevre taahhüdü
• İleri teknolojiler, direkt enjeksiyonlu, değişken değiştirmesi ve yeni 8 vitesli yakın oranlı şanzıman ve tüm wheel-drive
• Yeni Continental V8 model yelpazesi amiral gemisi 6.0 litrelik W12 GT ve GTC tamamlar
(Crewe ve Detroit. 9 Ocak 2012) İki yeni Bentley Continental V8 modelleri 9 Ocak 2012 tarihinde Detroit'teki Kuzey Amerika Uluslararası Otomobil Fuarı'nda tanıtıldı.

Yeni 4.0 litrelik, ikiz turboşarjlı V8 Continental GT Coupe ve GTC Cabrio için olağanüstü yüksek lüks spor otomobil sektöründe güç-emisyon standartlarına ulaşmak.

Bu dikkat çekici, yeni Bentley V8 motor 6000 500 bg (507 PS / 373 kW) maksimum güç sunuyor devir / dak ve 1700 için neredeyse tüm devir aralığı boyunca olağanüstü bir azami tork 660 Nm (487 lb ft) 5000 dev / dak, heyecan verici performansı ve Bentley geleneğinin içinde zahmetsiz güç iletimi sağlayan. GT coupe (4.8 saniye 0-100 km / h) ve (303 188 mil bir üst hız için 4.6 saniye 0-60 mph sprint zamanı içine bu çevirir, 8-vitesli otomatik şanzıman yakın oranı ile birleştiğinde km / h).

Aynı zamanda, yeni V8 Continental modelleri, üstün yakıt verimliliği ve lüks performans sektörü için CO2emissions seviyeleri elde etmek ve tek bir yakıt tankı, 500 mil (800 km) üzerinde yolculuk yeteneğine sahiptir.

, Yakıt verimliliği ve CO2 emisyonları yüzde 40 oranında iyileşme sağlayan yeni bir aktarma organları üretmek için yeni V8 Continental modelleri yerine getirir Bentley çevre duyarlılığımız varış.

Yeni V8 motoru V8 hafif gaz yük altında V4 moduna algılanamaz ve sorunsuz bir geçiş sağlamak, son derece gelişmiş bir motor yönetim sistemi ile değişken deplasmanlı sahiptir.

Yüksek teknoloji V8, yüksek basınçlı direkt enjeksiyon, düşük sürtünme yatakları, ısı yönetimi, şarj sistemi ile fren enerjisi geri kazanım ve daha fazla verimlilik için yenilikçi turbo şarj ambalaj özellikleri.

Yeni 4.0 litrelik V8 motorun hemen tanınabilir homurtu, Bentley stablemates ayırır.

Yeni V8 motor, iki model olarak satışa sunulacak; Continental GT ve Continental GTC. Güçlü, kaslı bir karakteri ifade ederek, bu modellerin, farklı gövde rengi strakes ile ayrılmış siyah parlak matris ızgarası krom çerçeveye ve merkezi bar, bir kırmızı mine Bentley 'B' rozeti, siyah bir matris üç segment alt ön tampon ile ile ayırt edilirler .

Arka, benzersiz krom 'sekiz rakamı' az egzoz boruları, karanlık bir alt saçak ve kırmızı mine 'B' bootlid rozeti yeni V8s sportif, çağdaş kimliğini vurgulamak.

Her iki model de dramatik Diamond Black (Continental V8 özel) ve Elmas Gümüş bitirir mevcuttur, isteğe bağlı 21-inç altı-kollu tasarımlı 20 inç alaşım jantlar standart olarak belirtilmiştir.

Kabinin iç, Eliade bir bez headliner, yeni çağdaş Koyu Fiddleback Okaliptüs kaplama, isteğe bağlı iki tonlu deri rengi bölünmüş kısa ve orta konsol, taze, sportif tasarım teması devam ediyor.

seyyah1906

seyyah1906

Çeşitli haberler teknoloji haberleri sağlık haberlerinden oluşan video blogu
Ana sayfaya gitmek için →

Hiç yorum yok:
Write comments

FİKRİNİ SÖYLE

© 2014 Video blogunuz. Designed by Bloggertheme9
Proudly Powered by Blogger.