1/12/2012

2012 model lexus LF-LC hibrid sport coupe konsept otomobil özellikleri ve detaylı tanıtım videosu

    1/12/2012 07:28:00 ÖS   No comments



Lexus Is Kuzey Amerika Uluslararası Otomobil Fuarı'nda Şık Hibrid 2 +2 Sport Coupe Tasarım Konsepti

• Tasarım Lexus Is tasarım geleceği keşfetmek için Calty oluşturulan çalışma
• Dış dinamik şekiller, ilginç detaylar ve panoramik cam kullanımı vurgulanır
• İç özellikleri yüksek teknoloji organik şekiller ve malzemelerin yola

DETROIT, Mich, 9 Ocak 2012 - Lexus bugün Kuzey Amerika Uluslararası Otomobil Fuarı'nda melez bir 2 +2 spor coupe için yeni bir tasarım konsepti tanıttı. Lexus için sürücü-odaklı bir araç üzerinde bir vurgu ile gelecekteki tasarım yönü Sergilenmesi, 22 Ocak ile ekran Lexus LF-LC kavramı az olacaktır.

"Biz burada Detroit gösteren konum kavramı Lexus tasarım devriminin BT ve GS ile başladı devam ediyor," Mark Templin, Lexus grup başkan yardımcısı ve genel müdürü dedi. "2 +2 hibrid konsept spor coupe fikir salıverir ve performans, stil ve teknolojinin sınırlarını zorluyor."

Lexus Merkezi tarafından Japonya'da bir gelecekte hibrid spor coupe konsepti için bir tasarım ile gelip meydan, şirketin Calty tasarım stüdyosu Newport Beach, Kaliforniya, duygulandırıcı, avant-garde güzellik ve ileri teknoloji ile Lexus yeniden tanımlanması ilerlemek için çalıştı henüz prim alıcılar için ulaşmak içinde kalır.

"Bizim tüm stüdyo Lexus Is özgünlük bu güzel yorumunu geliştirmek için çalıştı," Kevin Hunter, Calty başkanı söyledi. "LF-LC kavramı, birinci sınıf bir spor coupe ne olabilir vizyonumuzu temsil ediyor."

LF-LC imza Lexus Is mili ızgara ve arka mimarisi kalın yorumlanmasında yeni Lexus Is tasarım dilini görüntüler. Görkemli eğriler, çizgiler, gölgeler ve köşeler davetkar bir görüntü oluşturarak, dinamik açıları sorunsuz karışımı.

Surround tarafından derin bir alüminyum çerçeveli, iğ ızgara örgü desen 3 boyutlu heykel formunu ve fonksiyonel hava girişleri, ızgara göstermek, farklı stil ve mühendislik işlevselliği bir füzyon alt köşelerinde alır.

Gündüz farları, dikey sis lambaları, hareket bir anlamda önermek için solmaya nokta vuruşlu modeli kullanan bir "L" şeklinde.

LF-LC profil açıkça ciddi bir sürücü otomobili olduğunu, güçlü, dinamik bir siluet oluşturur. Aracın çizgileri, yön ve hareket vurgulamaktadır.

Konsept otomobilin cam tavan, modern mimarisi esinlenerek bir cam-cam noktada hafif bir, desteksiz bir ayağı sahiptir. Yükselen, kick-up pencere grafik ve parlatılmış alüminyum kaplama beklenmedik unsurlardır. Genel olarak, sera tasarımı, otomobilin şık hatları eklerken sürücü görünürlüğünü artırır.

Dinamik kabin hatları, eşsiz bir genişlik duygusu oluştururken aracın ön sculpturally echo mili ızgara tema entegre arka güverteye yapılır. Stop lambaları, bir jet Afterburner göz esinlenerek take-off, dikkat çekici bir derinlik duygusu oluşturmak için iç aydınlatma kullanabilirsiniz. Arka, ön sis lambaları solmaya nokta vuruşlu modeli tekrar, sis lambaları ile donatılmıştır. Görme, entegre kuyruk ve sis lambaları, "L" şeklinde tekrarlayın ve izleyicinin gözünde güçlü el Lexus dörtlü egzoz yol.

LF-LC konsept aracın iç, form ve işlev, sürücü-odaklı bir sinerji yaratmak için, yumuşak dokular ve organik şekiller ile ileri teknoloji serin bir ortam tezat. Kokpit, açıklık ve güvenlik duygusunu ifade eder. Sürücü derinden scooped yan paneller ve yüksek eğimli konsol tarafından destekleniyor. Etkisi kontrolleri ve yolda sürücünün bölge odaklanmaktır.

El Lexus 'sezgisel bir sürüş deneyimi yaratmak için taahhüt dayanarak, LF-LC sürücüye rahat pozisyon kayması ya da görüş değiştirerek kontrol çalışmasına olanak sağlar uzak bir dokunmatik ekranlı cihaz içermektedir.

Twin 12.3-inç LCD ekranlar, bilgi ve navigasyon ekranı sağlar. Girişler süpürüldü orta konsol delici bir dokunmatik ekran kumanda panosu ile geliyor. Ses sistemi, iklim kontrol ve navigasyon kontrol etmek için kullanılan arayüz, daha karmaşık girişler için bir pop-up dokunmatik ekran klavyesi sahiptir. Benzer dokunmatik ekran yüzeyi her kapı, pencereler, aynalar, koltuk ayarlamaları ve kişisel eğlence ayarları çalışır.

seyyah1906

seyyah1906

Çeşitli haberler teknoloji haberleri sağlık haberlerinden oluşan video blogu
Ana sayfaya gitmek için →

Hiç yorum yok:
Write comments

FİKRİNİ SÖYLE

© 2014 Video blogunuz. Designed by Bloggertheme9
Proudly Powered by Blogger.