10/21/2011

2012 model ram 1500 mossy oak araç özellikleri ve tanıtım videosu

    10/21/2011 11:46:00 ÖS   No comments



San Antonio, Teksas - Ram hakkında tutkulu büyük açık hava meraklıları için tasarlanmış yeni bir kamyonet modeli sunacaklarını duyurdu.

2012 Ram 1500 yosunlu Oak ® Edition Ram Kamyonet marka ve Amerika'nın en iyi kamuflaj marka arasında çok katmanlı bir ilişki daha da genişleten sınırlı bir kullanılabilirlik modeli olacak.

- Chrysler Group LLC "Ram Kamyonet sahipleri, derin, açık havada ve gururla avcılık ve balıkçılık ile ilgili," Fred Diaz, Başkan ve CEO, Ram Kamyon Marka ve Chrysler de Mexico söyledi. Ram outdoorsman, bizim odak ihtiyaçlarına tutmak için yaptım ve müşterilerimizin istediği açık havada coşku keyfini böylece ve "milyonlarca Amerikalı avcılar tanınması, biz, Ram yosunlu Oak Edition başlatma konum seçtikleri spor. "

Ram 1500 sahibi demografik açık bir aşk göstermektedir: yüzde 30 avı, yüzde 44 balık, yüzde 27 denizci ve yüzde 42 kampçılar.

Ronnie "Çünkü" Strickland, yosunlu Oak EVP "Ram Kamyonet marka Mossy Oak büyük bir ortak olmuştur" dedi. "Oradaki insanlar arabaları seviyorum, ama içine de avcılık ve balıkçılık ve müşterileri olduğunu anlamak çok Ram özel bir yosunlu Oak Edition sunan bu ilişkiyi bir sonraki seviyeye çekmek için avcılara bağlılıklarını miktarlar hakkında konuşuyor ve outdoorsmen ve kadınların ve biz onlarla işbirliği yapmaktan son derece gurur duyuyoruz. " Ram Ram Trucks resmi kamuflaj deseni yosunlu Oak ve yosunlu Oak resmi kamyon.

Yosunlu Oak Edition Ram 1500 bedcaps ve bagaj yosunlu Oak Dağılması Infinity kamuflaj kumaş kaplıdır ve yosunlu Oak logosu belirgin arka çeyrek panelleri görüntülenir.

İçeride Ram gösterge paneli, orta sütun yosunlu Oak Dağılması Infinity bitmiş gibi, kapı paneli ekler. Yosunlu Oak logosu dört birincil kafalıklar işlemeli. Alıcılar Mossy Oak kafalık nakış Espresso Toskana renkli Katzkin Deri koltuklar için de tercih edebilirsiniz.

Ram yosunlu Oak Edition sadece bir Ram 1500 4x4 tayfa taksisi modeli olarak kullanılabilir ve popüler Ram outdoorsman dayanmaktadır.

Ram yosunlu Oak Edition Mevcut renkler Siyah, Parlak Beyaz, Derin Kiraz Kırmızı Kristal İnci, Mineral Gri metalik, Tel Brown ve Sagebrush Monoton içerir. Kamyon, Metalik Gri Metalik alt vücut, Siyah, Parlak Beyaz ve Deep Cherry Red Crystal iki ton da kullanılabilir.


Ram ve yosunlu Oak

Ram Kamyonet ve yosunlu Oak marka kamuflaj Amerika'nın açık meraklıları yönelik çok yönlü bir program ortakları.

Ram Kamyonet marka yosunlu bir ana sponsoru Meşe-Açık Kanal ve Pursuit Kanal havalandırma televizyon şovları. Ticari yuvalarına ek olarak, Ram Kamyonet tarafından kullanılan birçok özellik.

seyyah1906

seyyah1906

Çeşitli haberler teknoloji haberleri sağlık haberlerinden oluşan video blogu
Ana sayfaya gitmek için →

Hiç yorum yok:
Write comments

FİKRİNİ SÖYLE

© 2014 Video blogunuz. Designed by Bloggertheme9
Proudly Powered by Blogger.