9/26/2011

2012 model bmw alpina B6 Bi-turbo cabrio araç özellikleri ve tanıtım videosu

    9/26/2011 03:37:00 ÖS   No comments



Yüksek performanslı çekyatlar gerçek bilenler için otomobil. Tek amacı, sürücü ve yolculara maksimum zevk vermektir özellikleri birleştirir. Yukarıdan aşağıya daha doğrudan ve somut deneyimli olabilir ki, bunlarla ilgili türün en iyi nitelikleri bir araya bunu yaparken. Büyüleyici performansı, güçlü bir sürücü ve mükemmel ses süper spor araba. Zerafet, dinamik ve görkemli coupé otomobil modeline çekici çizgiler. Lüks, konfor ve rafine edilmiş lüks salonları seyir yeteneği. Genellikle uzun ALPINA otomobil karakterize nitelikleri, konuşma. Bu nedenle yeni Alpina BMW B6 Bi-Turbo Cabrio tüm duyuları için özel bir deneyim sunuyor öğrenmek için bir sürpriz gibi geliyor.

SÜRÜCÜ - Birinci sınıf performans ve ekonomi

4750rpm - alüminyum V8 güç santrali, ılımlı bir 5500rpm 700nm maksimum tork ile 3000rpm arasında 507hp (373kW) üretir. Egzoz türbinleri mükemmel gaz korurken bu motor konfigürasyonu, özellikle geniş bir devir aralığı boyunca olağanüstü gücü ve tork bir bereket sağlamak için özel olarak geliştirilmiş geniş çaplı paralel olarak yapılandırılan iki turbo şarj cihazları, her iki silindir bankalar besleyen biri, düşük devirde yanıt.

Kapsamlı ve yüksek performanslı bir soğutma sistemi ile dolaylı bir kısa giriş yolları ve artmış akım arası serin inter-soğutma sistemi (air-to-water/water-to-air) oluşmaktadır. Sistemleri mükemmel termodinamik verimliliği düşük sıcaklık büyük hacimli soğutucu arası radyatör yanı sıra motor yakın iki su toair arası soğutucular tarafından garanti edilmektedir. Yüksek performanslı MAHLE pistonlar, sıcaklıkları ve basınç 1.0 bar şarj ve motor 9.2:1 nominal sıkıştırma oranı ile ilişkili ile başa çıkmak için özel olarak tasarlanmıştır. Toplam 115.3 litre başına beygir gücü (85kw) ve ortalama toplam 20.1 bar sıkıştırma etkileyici bir çıktı bu sonuçlar.

10.9l/100km (25.9mpg) ve 255g/km CO2 (ECE Norm göre ölçülen, Kombine): Direkt enjeksiyonlu ve çift VANOS B6 Bi-Turbo sınıfının lideri tüketimi ve emisyon rakamları katkıda.

seyyah1906

seyyah1906

Çeşitli haberler teknoloji haberleri sağlık haberlerinden oluşan video blogu
Ana sayfaya gitmek için →

Hiç yorum yok:
Write comments

FİKRİNİ SÖYLE

© 2014 Video blogunuz. Designed by Bloggertheme9
Proudly Powered by Blogger.