4/12/2012

2013 model porsche cayenne GTS 420 hp V8 otomobil özellikleri ve tanıtım videosu

    4/12/2012 01:48:00 ÖS   No comments



420 hp ve sportif şasi ile porsche Cayenne GTS


Bir spor araba gibi araba, bir SUV gibi oturmak: Cayenne GTS
Stuttgart. Bir spor otomobilin sürüş keyfi ile SUV ikinci nesil giriyor. Pekin, Otomatik Çin 2012, Dr Ing de. H.Ç. Stuttgart F. Porsche AG, yeni Cayenne GTS dünya prömiyerini kutluyor. Onun konsepti: sportif performans üzerindeki konsantrasyon. Onun tarifi: daha güçlü bir motor, daha dinamik bir güç geliştirme, daha düşük sürüş yüksekliği ile gergin şasi, sportif sürüş ekipmanları. Bu süreçte, yeni Cayenne GTS sadece Cayenne S ve Cayenne Turbo arasındaki boşluğu doldurmak değil, aynı zamanda kendine özgü karakteri ile diğer modellerden açıkça ayırır.

Cayenne GTS bone Cayenne S güç ünitesi dayalı V8 motoru uprated bir 420 hp (309 kW), gizliyor. Güç iletimi entegre otomatik start / stop fonksiyonu ile sekiz vitesli S-tronic İpucu tarafından sağlanmaktadır. Özellikle dinamik olarak ayarlanmış en-gine ve şanzıman tasarımı, sportif sürüş özellikleri güçlendiriyor, ena-bling herhangi bir zamanda hız öbekler. Cayenne 13.3 saniyede 160 km / s'e ulaşan, 5.7 saniyede bir duruş pozisyonundan 100 km / h sprint GTS. Hız km / h ve NEDC yakıt tüketimi 100 km'de 10.7 litre 261 edilir.

Özel ayarlanmış şasi sürüş dinamikleri heyecan sağlar. Daha gergin, ayarlanmış Porsche Aktif Süspansiyon Yönetimi (PASM) sistemi ile donatılmıştır ve sonucunda Cayenne S göre 24 mm vücut düşürür ise, yeni Cayenne GTS bile Yola yakın ve spor otomobil markası sakinlikle hareket olduğunu ve çeviklik.

Cayenne GTS en açık gibi Cayenne Turbo, çerçeveler ve parlak siyah, belirgin yan etekler düzeltir ve daha geniş tekerlek kemerleri gibi farklı bir tavan spoyleri ile ödünç ön uç gibi göz alıcı özellikler ile telaffuz sportiflik ilan görünüyor çift ​​kanat profili. Inte-rior hakim ambiyans sportif zarafeti, GTS, standart olarak Alcantara elemanları ile bir deri iç sahiptir. Sekiz ayar seçenekleri ile spor ön koltuklar, aynı zamanda yeni Cayenne GTS stan-standardını olarak yer veriliyor.

Cayenne GTS katma değer vergisi de dahil olmak üzere 90.774 € Almanya'da bir fiyat etiketi ile, Temmuz 2012 yılında piyasaya çıkacak.

seyyah1906

seyyah1906

Çeşitli haberler teknoloji haberleri sağlık haberlerinden oluşan video blogu
Ana sayfaya gitmek için →

Hiç yorum yok:
Write comments

FİKRİNİ SÖYLE

© 2014 Video blogunuz. Designed by Bloggertheme9
Proudly Powered by Blogger.