2/21/2012

2012 model aston martin vantage spor otomobil özellikleri ve tanıtım videosu

    2/21/2012 07:42:00 ÖS   No comments



2012 İÇİN YENİ ASTON MARTIN VANTAGE ARALIĞI

Bu içeriği Birleşik Krallık ve Avrupa pazarlarına sadece geçerli olduğunu lütfen unutmayınız.

V8 Vantage ■ iyileştirmeler daha dinamikleri, stil ve değerini arttırmak
■ Yedi hız sportshıft ™ II şanzıman, altı vitesli sportshıft ™ ünitesi yerine
■ Şasi ve fren yükseltmeleri daha fazla his, tepki ve kontrolü sağlamak
■ Motorsport kaynaklı aerodinamik paketin V8 Vantage ödüllü görünüyor keskinleştirir
■ V12 Zagato Vantage aralığının amiral gemisi olmak için üretime girer
■ Vantage aralığı RRP * £ 84,995 / € 108.500 (Almanya) başlar
20 Şubat 2012, Gaydon: Aston Martin Vantage aralığı dinamik bir his, stil ve markanın giriş seviyesi spor otomobil rekabetçi fiyatlandırma arttırmaya yönelik V8 Vantage iyileştirmeler kapsamlı bir dizi gelişmeye devam ediyor. Bu yıl sonra üretime girdiğinde yeni ve ultra-özel V12 Zagato amiral gemisi rolünü üstlenerek ile Vantage aralığının üst ucunda değişiklikler de vardır.

2008 yılından bu yana gelişmeleri en kapsamlı programı, revize edilen 4.7 litrelik 420bhp (426PS/313kW) giriş seviyesi V8 Vantage ilk eleştirmenlerce beğenilen Vantage S. görülen gelişmelerin bir sal standart altı-ileri manuel şanzıman kalır özellikleri, ancak İsteğe bağlı altı-ileri sportshıft ™ otomatikleştirilmiş manuel şanzıman şimdi yedi vitesli sportshıft ™ II ile değiştirilmiştir. Ek bir vites, yakın oranları, daha düşük son sürücü ve daha hızlı, rafine vardiya kalitesi, bu yeni vites kutusu ile - Aston Martin için tasarlanmış ve özel imal - daha hızlı ve daha hassas vardiya, optimize hızlanma sağlar ve sportif bir sürüş deneyimi sunuyor.

Vantage S. Quicker direksiyon, büyük frenler ve daha geniş lastikler gelen gelişmeler özellikleri V8 Vantage şasi, hakkında daha dinamik geliştirmeleri merkezi tüm diğer V8 Vantage sınıfının lideri duruş geliştirmek ve sürmek için daha da duyarlı ve heyecanlı yapmak için monte edilmiştir . Yeni bir direksiyon kolonu kurulum, yeniden kapaklı güç direksiyon pompası ve 15:1 daha hızlı bir oranı daha fazla çeviklik ile ilgilenir ve daha geri bildirim sağlar, önceki modele daha da fazla hassasiyet ile yeni V8 Vantage dönüslüler sağlamak tarihinde 17:01 ile karşılaştırıldığında tamamen ilgi çekici sürücüsü.

Durdurma güç ve his pedal önemli iki parçalı döküm ön diskler ve altı pistonlu kaliperler havalandırılmış yeni 380mm sayesinde artış olmuştur. Bu yeni fren sistemi de Yokuşta dik eğimlerde daha hassas kontrol için Desteği (HSA) içerir. V8 Vantage, ayrıca giden modele göre 10 mm daha geniş olan lastikler ile geliyor. Sadece bu artan temas alanı yol tutuşu ve V8 Vantage zaten müthiş düzeylerini artırmak, ama daha hassas direksiyon ve güçlü frenler tamamen sömürülen izin verir vermez.

Geliştirilmiş performans yansıtmak için V8 Vantage Vantage S ve N400 sınırlı sayıda esinlenerek stil bir dizi değişiklik aldı. Aerodinamik splitter ile komple - - evler motor ve ön frenleri besleyen daha büyük bir hava girişi, ön alt tampon az. Heykel ırk kökenli yan eşikler V8 Vantage var daha kaslı bir görünüm verirken, tamamladığımız arka difüzör eklenmiş drama ve işlev oluşturur.

Bu teknik ve stil değişiklikleri fiyatları RRP ile £ 84,995 / € 108.500 (Almanya) ile başlayan V8 Vantage Coupe ve Roadster modelleri hem de uygulanmıştır.

RRP £ 99,995 / € 128.500 (Almanya) Vantage S serinin en cömertçe donatılmış, yüksek performanslı ve en sürücü odaklı V8 motorlu model kalır. Vantage S motor tune daha güçlü bir devlet 5000rpm tork 7300rpm ve 490Nm (£ 361 ft) 430bhp (436PS/321kW) Gelişmekte mükemmel sportshıft standart olarak takılıdır ™ II yakın oranlı yedi ileri otomatikleştirilmiş manuel şanzımanda, tamamlar. 'S' için benzersiz bir spor egzoz sistemi daha da tamamen sürüş deneyimini yoğunluğu doğrultusunda, bir heyecan müziği sunan, onun sportif kimlik vurguluyor.

'S' varyantı içinde geleneksel el işçiliği birleştirmek için Aston Martin eşsiz yeteneğini gösteren bir görkemli kesilmiş iç sahipken Vantage S motor sporları kaynaklı aerodinamik paketin ayrıntılarıyla Karbon fiber, V8 Vantage sağduyulu ve son derece çekici görsel ayırım yapar Çarpıcı modern tasarımı ile deri döşeme dikişli. Şirketimiz tamamen Garmin ile birlikte geliştirilen uydu navigasyon sistemi artık Bluetooth ve cruise kontrol ile birlikte standart olarak takılıdır entegre oluyor.

seyyah1906

seyyah1906

Çeşitli haberler teknoloji haberleri sağlık haberlerinden oluşan video blogu
Ana sayfaya gitmek için →

Hiç yorum yok:
Write comments

FİKRİNİ SÖYLE

© 2014 Video blogunuz. Designed by Bloggertheme9
Proudly Powered by Blogger.