1/08/2012

2012 model dodge charger blacktop araç özellikleri ve tanıtım videosu

    1/08/2012 01:11:00 ÖS   No comments



Yeni Şarj Blacktop paketi, daha fazla performans ve stil sunar
2012 Dodge Charger SXT ve SXT Plus, yeni 2012 Şarj Blacktop bir "karartma" görünüm, performans ayarlı süspansiyon ve bilgi-eğlence sistemi state-of-the-art sahiptir.

Blacktop Paketi benzersiz Pitch Black Pitch ile boyalı "bölünmüş artı" ızgara, Black ızgara çerçevesi ile eşleşen, Pitch Black boyalı beş kollu 20 inç alüminyum jantlar, 20 inçlik dört mevsim performans lastikleri ve özel performans ayarlı süspansiyon yapısı. İçeride, benzersiz bir spor koltuklar sürüş performansı ihtiyaçları için ekstra yanal destek sağlar.

2012 Dodge Charger Blacktop Paketi alüminyum 3.6-litrelik Pentastar motor tamamen yeni bir segment-exclusive sekiz vitesli otomatik şanzıman ile 292 beygir gücü sağlayan özellikler. Performans hissi ile daha ruhlu bir sürüş için, sürücü tüm yeni döküm direksiyon simidi, manuel olarak istediğiniz vitesi seçmek için kürek değiştirenleri monte yararlanabilirler.

Şirket, devlet-of-the-art UConnect ® Dokunmatik 8.4 segmentinde en büyük dokunmatik ekran (8.4 inç) ve yeni nesil mobil bilgi-eğlence, bağlantı ve multimedya özellikleri ile Dodge Charger Blacktop yolcu sağlar. Audiophile ses kalitesi ile Çevre yolcular dokuz hoparlör ile bir Alpine ® premium ses sistemi, 8-inç subwoofer ve bir 506 watt 12-kanal dijital sinyal işleme (DSP) 7.1 Matrix amplifikatör surround ses.

Dodge Charger Blacktop Paket Parlak Gümüş Metalik, Tungsten Metalik ve tam bir monoton bir görünüm için tüm yeni Pitch Black dış boya renkleri, siyah prim bez veya Nappa deri koltuklar.

Yeni sürücü odaklı randevular 2012 Dodge Charger R / T Road & Track paketi eklendi
, Sert çekirdekli ve 370 beygir gücü daha fazla performans istemek meraklıları için tasarlanan HEMI ® V-8 powered Dodge Charger R / T Yakıt Tasarruf multi-yer değiştirme teknolojisi, R / T Road & Track paketi ile artık daha fazla kokpit kolaylık özellikleri ekler ısıtılan ve havalandırılan büyük yan performans koltukları da dahil olmak üzere saldırgan taşıma manevraları sırasında daha fazla güven vermek için güçlendirir. Ayrıca, sürücü koltuğu hafıza bellek ile gücü ayarlanabilir pedallar ve direksiyon kolonu, sürücü ek konfor ve rahatlık sağlamak için kombine edilir.

Ayrıca ilgi çekici sürüş deneyimini ekleyerek yeni döküm çinko direksiyon simidi kısa kürek değiştirenleri monte edilir.
Dodge Charger R / T Road & Track Ek parçalar, mat surround ve miras "R / T" rozet, 20-inç krom kaplı jantlar, 20 inçlik dört mevsim performans lastikleri, arka diferansiyel siyah bir tarzı petek ızgara 3.06 aks oranı, performans motor ve şanzıman kalibrasyon ve yüksek hızlı motor kontrolörü.

UConnect Touch - segmentinde en büyük dokunmatik ekranlı bilgi-eğlence sistemi - şimdi kendi segmentinde münhasır Garmin ® navigasyon handsfree manifatura ve SIRIUS Trafik ekler
Dodge Charger UConnect Touch sistemi, Garmin navigasyon, SIRIUS Trafik ve hatta tam iPod ® kontrol özellikleri, sistemin dünya çapında bilgi-eğlence, bağlantı ve rahatlık teknolojileri genişletmek için hands-free manifatura, sesli komutlar ekleyerek, 2012 için yükseltilmiş oldu.

Dodge markası için, güvenlik bir önceliktir ve ahizesiz Şarj yolcuların daha da ses komutları ile bağlı tutmak manifatura ile yükseltilmiş UConnect Touch (4.3-inç ve 8.4-inç dokunmatik ekran ile kullanılabilir). Ile uyumlu bir Bluetooth ® telefon, UConnect dokunmatik gelen metin mesajları için text-to-speech sağlar ve giden mesajlar için 'konserve' konuşma-metin yanıtları ile sürücü sağlar.

8.4-inç segmentinde en büyük dokunmatik ekran ile entegre Garmin navigasyon UConnect Dokunmatik 8.4N kullanımı kolay ses tanıma ve SIRIUS Trafik ilavesi ile daha iyi. UConnect Dokunmatik 8.4N doğal ses komutları ile giriş sokak adresleri Dodge Charger yolcuları sağlar ve ilgi noktaları gidin. SIRIUS Trafik ilavesi ile gerçek zamanlı trafik izlemesi sürücüye bildirir veya sıkışık throughways nedeniyle yeniden yönlendirmek için Garmin navigasyon sağlar.

Yeni model serisinde performans ve değer katan
2012 için Şarj serisinde performans ve değer odaklı bir daha tutarlı Dodge ürün portföyü yeniden adlandırıldı. 31 mpg otoyol (sekiz vitesli şanzıman ile) Dodge Charger SE ve SXT modelleri hafif, 292 beygir 3.6-litre Pentastar V-6 motor özelliği. Kaputun altında efsanevi 5.7-litre HEMI V-8 motor, 2012 Şarj Cihazı R / T, 370 beygir gücü ve yenilikçi dört silindirli modu Yakıt Tasarrufu Teknolojisi ile 25 mpg otoyol sağlar. Dodge Charger modelleri de müşterilerin ihtiyaçlarını tam olarak kendi spor otomobil donatmak yardımcı olmak üzere teknoloji, performans ve değer dolu özelliği paketleri sunuyoruz.

seyyah1906

seyyah1906

Çeşitli haberler teknoloji haberleri sağlık haberlerinden oluşan video blogu
Ana sayfaya gitmek için →

Hiç yorum yok:
Write comments

FİKRİNİ SÖYLE

© 2014 Video blogunuz. Designed by Bloggertheme9
Proudly Powered by Blogger.