1/24/2012

2012 model alfa romeo alfa TCT çift debriyajlı otomatik şanzımanlı araç özellikleri ve tanıtım videosu

    1/24/2012 09:15:00 ÖS   No comments

Alfa TCT, verimlilik-performans oranı açısından kendi sınıfında en iyi otomatik şanzıman


araç özellikleri tanıtım

Son nesil Alfa TCT (Twin Clutch Şanzıman) kuru çift debriyajlı otomatik şanzıman arasındaki performans, yakıt tüketimi ve emisyon oranı sınıf kriter ve 170 HP 1.4 TB MultiAir ve 170 HP 2,0 JTDM motorları Giulietta ile birleştirilir.

Özellikle, yenilikçi şanzıman, daha fazla sürüş konforu ve tork konvertör ile otomatik şanzımanların daha sportif bir duygu, ancak verimlilik ve daha düşük yakıt tüketimi ile sağlar.

Fazlalaştı Alfa TCT motor sistem performansı ve verimliliği optimize etmek için entegre, akıllı motor ve şanzıman kontrol istismar ederek manuel şanzıman ile ilgili sürümleri için saygı bile yakıt tüketimini artırır.

Sürücüsü tarafından gerekli iletim, ya tamamen otomatik veya sıralı modunda çalışır. Kullanıcı elle direksiyon simidi vites kolları kombine edilebilir, hangi doğru, ergonomik vites yukarı ve aşağı konumda yönetebilir. Buna ek olarak, sürücü otomobilin kişiliği Alfa DNA kullanılarak özelleştirebilirsiniz seçici sürüş özellikleri, konfor, performans, güvenlik ve verimliliği artırmak için.

Giulietta Alfa TCT versiyonu ile 170 HP 1.4 TB MultiAir motor ("En İyi Yeni Motor 2010") ile donatılmıştır. Bu otomobilin maksimum hızı 218 km / s sadece 7.7 saniyede 0'dan 100 km / h hıza ihtiyaç duyulan Hatta bu mükemmel performansı ile, yakıt tüketimi ve emisyon, son derece düşüktür: 5.2 l/100 km, kombine çevrim ve üzeri 121 g CO2 / km, Giulietta en çevre dostu ve verimli benzin ile çalışan kompakt yapan değerleri kesinlikle daha düşük güç ve performans ile rakiplerinden manuel şanzıman sürümleri ile karşılaştırıldığında bile pazar.

170 HP 2,0 JTDM dizel motor ile donatılmış olsa bile, değerleri rekor kıran. Aslında, aynı manuel şanzıman versiyonu ile karşılaştırıldığında, 0'dan 100 km / s 7.9 saniye 8.0 saniye, yakıt tüketimi (kombine çevrim) hıza sadece 4.7 l/100 km ile 4.5 lt/100 km düşer, CO 2emissions bu güç bir motor için 119 g / km (124 g / km manuel şanzıman ile) eşit rekor düzeye ulaşır. Ile birlikte düşük yakıt tüketimi, düşük işletme maliyetleri şirket filoları için de ideal bir seçim haline getirmektedir.

Yeni Alfa TCT kavramsal paralel olarak iki dişli kutusu, hatta vites için bir ve tek vites için bir önceki hala meşgul iken, sonraki vites seçimi ve nişan verir kendi debriyaj, her oluşur. Dişli, bu nedenle sürekli tork dağıtımı ve dolayısıyla çekiş garanti ilgili kavramalar, basit, düz ama çok hızlı bir geçiş ile değiştirilir. Sonuç tekerleklere motor sürekli bağlantı ile karakterize geleneksel otomatik şanzımanların (Tork konvertör ile), daha hızlı bir vites hissi, manuel ya da otomatik mod arasında seçim olasılığı, tüm tarafından sunulan üstünde bir sürüş konforu ve sportif hissi vardiya sırasında önemli bir güç kaybı olmadan. Ayrıca, tüketim bakımından geleneksel otomatik şanzıman ile% 10 kadar azalır. Alfa TCT yanı sıra diğer avantajları, Start & Stop, geleneksel otomatik şanzıman ile birlikte de her zaman mevcut olmayan bir fonksiyon, ve özellikle şehirlerde, yakıt tüketimi açısından bir başka faydası garanti doğal entegrasyon sağlayan kuru kavramalar kullanır.

Elektro-hidrolik vites ve debriyaj tahrik sistemi, yüksek spesifik güç ve verimlilik tipi. Alfa DNA konumuna göre neredeyse algılanamaz değişen zaman Alfa TCT konfor açısından minimize edilebilir kolu. Bir bütün olarak sistem kaybı kesmek için yalnızca gerektiğinde hidrolik tahrik yağ basınçlandırma elektrik sistemi, diğer taraftan, aktive edilir.

seyyah1906

seyyah1906

Çeşitli haberler teknoloji haberleri sağlık haberlerinden oluşan video blogu
Ana sayfaya gitmek için →

Hiç yorum yok:
Write comments

FİKRİNİ SÖYLE

© 2014 Video blogunuz. Designed by Bloggertheme9
Proudly Powered by Blogger.