11/19/2011

2013 model jaguar XKR-S cabrio araç özellikleri ve tanıtım videosu

    11/19/2011 09:05:00 ÖS   No comments



XKR-S - Jaguar spor aralık zirvesi artık sürücü ve yolcu çevreleri ile yüksek bir bağlantı sunarken, aynı baştan çıkarıcı karışımı yetenekleri sunan bir Cabrio katıldı.

Jaguar, yeni bir performans kademe içine çekerken - Patlayıcı performans, kullanım, rahat konfor ve sağduyulu lüks içeren - Jaguar XKR-S Cabrio'da güç her zaman efsanevi Jaguar GT tanımladığınız tüm özelliklerini bünyesinde barındırıyor. Yeni XKR-S modeli line-up XK, XK, XKR ve XKR-S Coupe ve Cabrio formatında türevleri.

Jaguar XKR-S Cabrio performans, dinamik, tasarım ve iç yükseltmeleri coupe coşku ile tanıtıldı.

Adrian Hallmark, Jaguar Global Marka Direktörü, yeni XKR-S Cabrio performans ve sürüş glamour doruk noktasını temsil ediyor diyor ki: "açık tepesinde Jaguar direksiyonuna yaşam özgürleştirici ve yeni XKR-S Cabrio'da güç alan hiçbir şey yoktur Jaguar GT yeni zirvelere deneyim. "

Araba patlama performans için yapı taşı 550PS (405kW) ve 502lb/ft (680Nm) tork üreten 5.0-litre supercharged AJ-V8 motoru, güçlendirilmiş bir versiyonu. Bu rakamlar yüzde 8 ve tork artışı yüzde 9 Jaguar XKR üzerinde bir güç artışı temsil etmektedir. Aktif Diferansiyel sistemine sahip altı vitesli otomatik şanzıman ile arka tekerleklere sürüş, 4.2 saniye (4.4 saniyede 0-100km / h) ve 186mph bir elektronik sınırlı üst hızı (300 km 60mph Convertible Jaguar XKR-S propels / h).

Bu güçlü performans ortaya koyan en önemli, bu açık tepesinde GT daha da gelişmiş, araba, sürücü ve yol arasında yakın bir bağlantı oluşturma, XK dinamik yeteneklerini daha da rafine süspansiyon yükseltmeleri kapsamlı bir paket.

XK hafif alüminyum yapı, yeniden tasarlanmış bir alüminyum ön direksiyon boğum ve revize edilmiş arka geometri, daha sert yaylar ve amortisörler gibi süspansiyon bileşenleri fitment sağlayan, büyük burulma sertliğine sahiptir. Müttefik Jaguar araç dinamiği uzmanlar arıtma kaybı ile fevkalade çevik, bağlı sürüş deneyimi oluşturmak için izin verdi hafif alaşımlı jantlar ve direksiyon ayarları kalibre.

Araç güçlendirilmiş dinamik yeteneklerini yansıtan iç ve dış tasarım değişiklikleri. Dışarıdan Jaguar XKR-S Cabrio, çarpıcı, çok yüksek hızlarda kusursuz bir şekilde gerçekleştirmek için izin dikkatle kalibre edilmiş aerodinamik yardımcıları ile diğer XK modellerden ayırt edilir.

Bu drama hissi, yüksek hızlı virajlarda sürücü ve yolcu için artırılmış destek özelliği Jaguar Performans koltuklar araç içinde devam eder. Karbon kabin Döşeme ve otomobilin iddialı doğasını vurgulamak için kullanılır ise, koltuklar, karbon deri ve 16 ayar ve ısıtma özelliği de bitmiş.

seyyah1906

seyyah1906

Çeşitli haberler teknoloji haberleri sağlık haberlerinden oluşan video blogu
Ana sayfaya gitmek için →

Hiç yorum yok:
Write comments

FİKRİNİ SÖYLE

© 2014 Video blogunuz. Designed by Bloggertheme9
Proudly Powered by Blogger.