11/19/2011

2012 model porsche panamera GTS spor otomobil özellikleri ve tanıtım videosu

    11/19/2011 10:36:00 ÖS   No comments



Porsche Panamera GTS:saf Panamera
430 hp, All-wheel sürücü ve Spor Araç Dinamikleri
16 Kasım 2011 - Porsche bugün Los Angeles Auto Show, Porsche Panamera GTS açıkladı. Panamera GTS Porsche ailesi açık bir performans odaklı bir spor sedan saf ifadesidir.
Yeni Panamera GTS Panamera 4S ve daha fazla güç, geliştirilmiş frenler ve yeni on milimetre alçaltılmış bir vücut, sportif şasi havalı süspansiyon ve Porsche Aktif Süspansiyon Yönetimi (PASM) sistemi ile birleştiğinde ayar. Bu teknik modifikasyonlar, pratiklik ödün vermeden yarış pisti üzerinde kesme Panamera modeli daha yetenekli olun. Tüm Panamera modelleri sportif da çarpıcı ses bu işgalcilere ve dış dünyaya yaymaktadır. Yeni Panamera GTS, görünüm açısından, ön, yan ve arka yanı sıra siyah özeti, ayırt edici tasarım özellikleri içerir. Iç Alcantara yüzeyler ile vardiya kürekler ve özel GTS deri iç ile uyarlanabilir spor koltuklar, SportDesign direksiyon simidi ile sportif bir kişilik de özel olarak tasarlanmıştır.
Panamera GTS V8 motor, 30 beygir, 6700 devirde 430 hp teslim S/4S Panamera üzerinden çıkış artan doğal aspire değiştirilmiş bir 4.8-litre tarafından desteklenmektedir. Maksimum tork, standart Sport Chrono Paketi sayesinde bir düğmeye basarak 384 £ 369 ft, karşılaştırma artırır, 7-speed Porsche Doppelkupplungsgetriebe (PDK) iletim, all-wheel motor gücü iletir. güç akışı kesintisi olmadan vites değişimleri sırasında sistem sürücü. Bu işbirliği, 178 mil üst parça hız hızlanma 4.3 saniyede 60 mil sürat Panamera GTS sağlar.
0-60 rakamları ve üst hız sadece yeni Panamera GTS sportif karakterini yüzeyi çizilmeye. Özellikle şasisi yarış pisti için uygun yapar: sürekli elektrikle bahar oranı değiştirerek, yükseklik ayarlama, tesviye ayarları düzenleyen, sürüş zorlukları uyarlama ve uyarlanabilir havalı süspansiyon ve Porsche Aktif Süspansiyon Yönetimi (PASM) sistemi, şase ve gövde bağlamak modüle amortisör sistemi. Vücut on milimetre ve çeviklik yardımcı olur ve daha Panamera GTS sportif kişiliğini pekiştiriyor gergin olacak şekilde tasarlanmıştır sönümleme tarafından düşürüldü. Tekerlek ve tekerlek göbekleri arasındaki beş milimetre tekerlek ayırıcılar Panamera hatta daha fazla istikrar vererek, arka aks iz genişliği artar. Gerekli kavrama standart 255/45 boyutu 19-inç arka aks üzerinde ön aks ve 285/40 lastikler ile sağlanır. İsteğe bağlı 20 inçlik jantlar, ön ve arkada 295/35 255/40 lastikler mevcuttur.
Sportif Panamera Yavaşlama Panamera S/4S daha büyük çaplı ön fren rotorları Panamera Turbo, fren sistemi tarafından sağlanmaktadır. Tüm diğer Porsche modellerinde olduğu gibi, Panamera, sarı bitmiş fren kaliperleri, isteğe bağlı Porsche Seramik Kompozit Fren (PCCB) ile kullanılabilir.

seyyah1906

seyyah1906

Çeşitli haberler teknoloji haberleri sağlık haberlerinden oluşan video blogu
Ana sayfaya gitmek için →

Hiç yorum yok:
Write comments

FİKRİNİ SÖYLE

© 2014 Video blogunuz. Designed by Bloggertheme9
Proudly Powered by Blogger.