11/25/2011

2012 model audi R8 LMS ultra yarış arabası özellikleri ve tanıtım videosu

    11/25/2011 10:24:00 ÖÖ   No comments



Yine tamamen başarılı bir araç İyileştirilmesi: Bu quattro GmbH mühendisleri için belirtilen zorlu bir görevdi. Audi'nin bu sezon itibariyle müşteri spor programı için sorumlu iştiraki, bu proje için net bir hedefi takip etti. "Müşteri ekiplerimiz değerli önerileri ile bize sağladığı ve çeşitli alanlarda İkinci el araç olduğu için onların dileklerini belirtti," diyor, quattro GmbH Genel Müdürü Werner Frowein. "Biz müşterilerimize yakın bağları var ve onların önerileri ve isteklerini dünya çapında analiz ve daha da geliştirilmesi için pek çok ayrıntıyı R8 LMS tabi. R8 LMS ultra biz sürekli olarak devam etmek mümkün olacak emin tüm performans tedbirleri uygulamaya Gelecekte intercontinentally rekabetçi ve cazip bir yarış arabası sunmak. "

Romolo Liebchen, Müşteri Sport quattro GmbH Başkanı ve onun geliştirme ekibi bazı merkezi bölgelere odaklanmış. CFRP (karbon fiber güçlendirilmiş plastik), yüksek enerji sadece daha da yarış arabası ağırlığı azaltmaya yardımcı olan yeni kazasında köpükler emici değil, aynı zamanda pasif emniyet başka bir artışa neden ile birlikte yapılan yeni kapılar. Artık standart donanım parçası, Audi tarafından geliştirilen yeni PS1 koltuğu da bu amaca hizmet eder. Bu, mükemmel koruma sağlar ve net bir şekilde aşırı yükler altında zorunlu asgari gereksinimlerini aşan.

Güncelleştirilmiş bir iletim uzun mesafe çalışan ek rezervi sağlar. Geçen sezon, Audi R8 LMS, zaten mükemmel bir uzun mesafe uzman olarak damgasını vurdu ve genel Bathurst (Avustralya) 12 Saat zaferler, Spa ve Zolder 24 Saat ve GT3 sınıfı zafer artı genel olarak üçüncü sırayı elde etti 24 Saat Nürburgring.

Yarış katalitik konvertörler ile donatılmış yeni bir egzoz sistemi ve motor özelliklerini geliştirmeye yardımcı olur. V10 orta-motor daha düşük motor devirlerinde bile yüksek tork çizebilirsiniz. 5.2-litrelik ünite kısıtlayıcı düzenlemelere göre, 419 kW (570 HP) kadar bir güç çıkışı sunuyor. Hala, Györ, Macaristan Audi'nin fabrikasında üretilen üretim motoru dayanmaktadır. Ve kolayca ulaşılacak devam etmeden önce 20.000 kilometre kadar Mileages kesinlikle müşteri işlemleri tipik.

Yarış arabası optimize edilmiş soğutma sistemi, çeşitli hedefleri başarıyla bir araya getiriyor. Daha büyük bir motor yağ soğutucu ve şanzıman sıvı soğutucu ek olarak, ön yüklü olarak kullanılan direksiyon hidroliği için bir yağ soğutucusu şimdi aracın orta bölümünde yer almaktadır. Audi R8 karakteristik yan bıçaklar, gelişmiş termal yönetim için yeni R8 LMS ultra soğutma sistemi için büyütülmüş hava delikleri sağlar. Aynı zamanda, iç havalandırma gibi aracın ön radyatör hava kaynağı, geliştirilmiş oldu.

Audi R8 LMS ultra şasi birkaç adımda güncellendi. Ön 12-inç, 11-inç yerine, tekerlekler kullanılır. 30-65/18 - lastikler, daha tutarlı tur süreleri elde izin geliştirme ortağı Michelin, gelecek sezon itibariyle daha geniş sunan olacak. Optimize edilmiş fren soğutma ön tekerleklere fren sistemi dayanıklılığı geliştirir. Bunun yerine önceki sessiz kauçuk çapraz kontrol kolu özelliği uniball eklemler bağlar bağlar. Ağırlığı azaltılmış sıkıştırma ve geri sekme ayarlanabilir optimize edilmiş özelliklere sahip ortağı Bilstein gaz amortisörleri şasi paketini tamamlamak ve gelişim son durumu temsil eder.

Aerodinamik iyileştirmeler 2012 için değişiklikleri tamamlar. Geniş ön kaput, isteğe bağlı olarak çeşitli yarış serilerinin homologasyon kurallarına göre izne tabi panjur, sağlanmıştır. Yeni bir arka kanat genişletilmiş ve artık daha büyük uç plakaları özellikleri vardır. Audi rüzgar tüneli İş maksimum downforce ve aerodinamik sürtünme minimize kanat henüz daha etkin bir konuma yol açmıştır. Arka aks üzerinde daha iyi hava akışı ve etkili bir alan daha büyük artış downforce. Ön uç altında optimize difüzyon ile yeni bir ön plaka mükemmel bir aerodinamik denge garanti eder.

seyyah1906

seyyah1906

Çeşitli haberler teknoloji haberleri sağlık haberlerinden oluşan video blogu
Ana sayfaya gitmek için →

Hiç yorum yok:
Write comments

FİKRİNİ SÖYLE

© 2014 Video blogunuz. Designed by Bloggertheme9
Proudly Powered by Blogger.