10/01/2011

2012 model bentley continental GTC araç özellikleri ve tanıtım videosu

    10/01/2011 08:54:00 ÖS   No comments



YENİ Bentley Continental GTC

▪ gelişmiş üretim teknolojisi istihdam Kalın, çağdaş, heykel tasarımı.
▪ Sensuous sınıfında lider bilgi-eğlence, lüks, el yapımı kabin.
▪ Coupe gibi eşsiz bir konfor ve pratiklik ile arıtma.
▪ FlexFuel yeteneği, üstün performans sağlayan daha güçlü 6.0-litrelik W12 motoru.
▪ daha dinamik ve çekici bir üstü açık sürüş deneyimi için güçlendirilmiş şasi.
(12 Eylül, 2011, Frankfurt), GT coupe kardeş esinlenerek geçen yıl başlatılan, yeni Continental GTC, 2006 yılında prömiyeri önceki cabriolet, son derece başarılı bir temel üzerine inşa edilmiştir. Bentley tasarım ve mühendislik ekipleri, kalite konusunda uzlaşmaz bir odak ikonik Cabrio hemen hemen her yönünü geliştirdik.
Ilk Continental GTC, şık ve sade iken, keskin yarıçapları ve iddialı bir duruş yeni bir model daha çağdaş ve güçlü bir varlığı sağlar. İleri üretim teknikleri, dikiş veya kaynaklar için gerek kalmadan bir görünüm oluşturmak ve coachbuilt araba hissediyorum alüminyum ön kanatlar üretir. Yirmi-inç jantlar, yeni Bentley ayırt edici, sportif duruşu takviye ile artık standart 21 inç jant üç stilleri, bir seçenek olarak kullanılabilir, GTC için bir ilk.
Dört koltuklu lüks coupe, yeni, daha geniş ve görkemli bir el hazırlanmış kabin, yumuşak dokunuşlu deri gizler, ahşap kaplamalar geniş bir yelpazede, cool-touch metaller ve derin-tüylü halılar sahiptir. Bentley yetenekli ustalar ve kadınlar tarafından üretilen tüm yedi kaplama, bir dizi ile tamamlanmaktadır 17 standart, altı renk bölünmüş kombinasyonları ile yumuşak dokunuşlu deri gizlemek renkler vardır.
GTC ünlü coupe-benzeri arıtma da geliştirilmiştir. Özel, çok-katmanlı kumaş tente, akustik cam ve optimum ses yalıtımı için altı gövde panelleri ile tamamlanmaktadır.
Lüks bir coupe için mükemmel günlük pratiklik orijinal GTC bir işaretidir ve müşterilerine çok değerli. Yeni Astra GTC, kabin ilave arka diz mesafesi, yeni depolama çözümleri ve bilgi-eğlence dokunmatik ekran, otomatik emniyet kemeri sunum ve Bentley tasarlanmış Boyun gibi yenilikçi özellikleri ile, şimdi, rahat bir çatı aşağı sürüş için Isıtıcı daha pratik ne olursa olsun sıcaklığı.
Daha geniş bir iz, ön ve arka, keskin direksiyon ve retuned süspansiyon daha heyecan verici ve sınıfında lider sürücü sağlar. Bentley gelişmiş tüm tekerlekten çekiş sistemi, sert viraj ve ruhlu bir sürücü, otomobilin hassas gaz kontrolü ile hat ve denge yönetmek için izin sırasında dışa en aza indirerek yeni bir 40:60 arka tork önyargı (orijinal GTC 50:50 ile karşılaştırıldığında) sahiptir.
Bu ilgi çekici, dinamik paket, daha güçlü bir 6.0-litre twin-turbo W12 motoru yanı sıra, her zamankinden daha hızlı vites değişimleri sağlayan yeni bir QuickShift şanzıman ile kombine edilmiştir. Güç çıkışı 560PS 575PS (567bhp/423kW) yükseltilmiş ve ünlü Bentley tork dalgası "700nm (£ 516 ft) 50 nm daha da artmıştır.
"GTC, Continental serisi ve Bentley tasarımı için bir vitrin her zaman en duygusal bir model olmuştur. GTC, özel yumuşak üst, geçmişte bu klasik Bentleys için saf bir İngiliz Cabrio gerçek Ancak, teknoloji, performans ve bu modelde yatırım genel tasarım mükemmelliği Bentley Cabrio sürücü için şimdi yeni bir bölüm yazıyor demektir. "
Wolfgang Dürheimer, Bentley Motors Başkan ve İcra Kurulu Başkanı.

seyyah1906

seyyah1906

Çeşitli haberler teknoloji haberleri sağlık haberlerinden oluşan video blogu
Ana sayfaya gitmek için →

Hiç yorum yok:
Write comments

FİKRİNİ SÖYLE

© 2014 Video blogunuz. Designed by Bloggertheme9
Proudly Powered by Blogger.