9/22/2011

2013 model audi S7 araç özellikleri ve tanıtım videosu

    9/22/2011 09:02:00 ÖS   No comments




Audi S7, S6 ve S6 Avant, 309 kW (420 hp) güç ve 550 Nm tork ile yeni 4.0 TFSI (405,66 lb-ft) gibi aynı motoru kullanır. Twin-turbo V8 4.9 saniyede 0 dan 100 km / h (62.14 mph) beş-kapılı coupe hızlandırır ve en yüksek hız 250 km / h (155,34 mil) ile sınırlıdır. , Kısmi yük altında Audi'nin "talep silindir" teknolojisi kullanır, sekiz silindirli ekili ortalama 100 km (24.25 US mpg) başına sadece 9.7 litre yakıt tüketir.

Bu çığır açan verimlilik ve hafif gövde isnat edilebilir. Melez bir alüminyum konstrüksiyon, karşılaştırılabilir bir all-çelik gövde daha az kabaca yüzde 15 ağırlığa sahip. Hafif bileşenleri standart olarak elektrikle kapanır açılır ve uzun arka kapak içerir. Onun altında bir bagaj bölmesi hacmi arka koltuk ile 1.390 litre (49.09 cu ft) artar, aşağı doğru katlandığında yedekler 535 litre (18.89 cu ft).

Drivetrain ve şasi

Audi S7 Güç iletimi, dinamik bir kendinden kilitli merkezi diferansiyel ve tork ile yedi vitesli S tronic ve quattro sürekli dört tekerlekten çekiş sistemi tarafından sağlanmaktadır. Audi isteğe bağlı spor diferansiyel, arka tekerlekler arasında değişken oranlarda güç dağıtır.

S7 uyarlanabilir havalı süspansiyon, spor ve Audi Drive Select sistemi ile standart olarak gelir. Büyük, içten havalandırmalı disk frenler, ön ve arkada 19 inç jantlar arkasına monte. Onların mat siyah kaliperleri spor
Ön S7 logolar. Karbon fiber seramik diskler bir seçenek olarak kullanılabilir. Ve 20-inç jantlar ve dinamik direksiyon, bir fonksiyonu olarak hız oranı değişir - Diğer şasi seçenekleri 19.

Gövde ve tasarım

Audi S7 tasarımı kusursuz. Uzun motor kaputu, uzun dingil mesafesi ve kısa çıkıntılar, mükemmel oranlarda oluşturun. Düşük, dinamik gerilmiş bir tavan çizgisi, beş-kapılı model bir coupe karakteri verir. Karayolu hızlarda, arka spoyler, istikrarı geliştirmek için arka kapak uzanır.

Zarif ama göz alıcı detaylar 4980 milimetre (16,34 m) S7 Sportback tarafından işgal model serisinin en üst konumda sinyal. Bunlar tek çerçeveli ızgara, ön tampon, yan aynalar, eşikleri, arka tampon difüzör ve egzoz borusu bulunabilir. Özel tonları Estoril Mavi, kristal etkisi ve Prizma gümüş, kristal etkisi de dahil olmak üzere, dokuz dış renk seçeneği mevcuttur. Vücut, G ve V8 T rozetleri ile dekore edilmiştir.


S7 da, iç mekanda sportif karakterini gösterir. Bu çok detaylı olarak görüleceği - G rozetleri, start-stop düğmesi, aydınlatmalı kapı eşik düzeltir S7 logosu, S tronic vites kolu üzerindeki alüminyum şerit ve alüminyum vites kolları kırmızı halka. Ayak dayayacak ve pedalları paslanmaz çelikten yapılmış ve MMI işletim sistemi yumuşak tuş alüminyum görünümlü bir kaplama vardır.

Müşteriler, standart alüminyum, karbon, doğal ince taneli kül ve katmanlı Beaufort meşe dekoratif inley seçebilirsiniz. Siyah, ay gümüş ve goa bej (sadece koltuk döşeme için) headliner, gösterge paneli, halı ve koltuklar için renk paleti oluşturuyor. Standart koltuk döşeme, deri notları Milano ve Valcona seçenekleri olarak kullanılabilir, Pearl Nappa deri ve Alcantara bir kombinasyonudur.
Audi S7 standart olarak güç bel desteği ile yüksekliği ayarlanabilir S spor koltuklar ile donatıyor. Konforlu koltuklar ve düzenli koltuklar opsiyonel olarak mevcuttur. S spor koltuklar arkalıkları G logoları ile kabartmalı.

Ekipman

S7 teslimi bahar 2012 yılında başlaması planlanıyor. Noktaları standart donanım arasında, Xenon plus farlar LED gündüz farları, renkli ekran ve çok yönlü MMI radyo plus ses ve işletim sistemi ile sürücü bilgi sistemi ile. Her iki bilgi merkezleri, kullanımı kolay.

S7 isteğe bağlı olarak tüm model serisi high-end figüran ile donatılmış olabilir. Ayrıca, tüm sürücü yardım ve bilgi-eğlence sistemleri de dahil olmak üzere, İnternet ile S7 bağlayan Bluetooth çevrimiçi araç telefonu mevcuttur.

seyyah1906

seyyah1906

Çeşitli haberler teknoloji haberleri sağlık haberlerinden oluşan video blogu
Ana sayfaya gitmek için →

Hiç yorum yok:
Write comments

FİKRİNİ SÖYLE

© 2014 Video blogunuz. Designed by Bloggertheme9
Proudly Powered by Blogger.