9/04/2011

2012 model nissan maxima araç özellikleri ve tanıtım videosu

    9/04/2011 02:23:00 ÖS   No comments

Nissan North America, Inc (NNA), ülke çapında Nissan bayi satış 2012 Nissan Maxima, ABD fiyatlandırma duyurdu.



Önemli geliştirmeler için bir dizi olmasına rağmen ve herhangi bir fiyat artışı ile Maxima 3.5 S ve Maxima 3.5 SV, her biri standart 290 beygir 3.5-litre V6 motor ve CVT ® şanzıman Xtronic sahip Maxima yine iki iyi donanımlı modellerinde sunuluyor yeni model yılı.

exterior design

2012 için, Nissan Maxima tazelenmiş bir dış alır, yeni ön ızgara tasarımı, yeni arka kombine lambaları, ve yeni 18-inç ve 19 inç alüminyum alaşımlı jantlar.

interior design

İçeride, ferah Nissan Maxima İç geliştirmeleri yeni bir metre küme aydınlatma rengi (beyaz), yeni Dark Piyano-saç çizgisi Döşeme, yeni bir Atlantik Cherry ahşap tonu Döşeme, yeni bir metalik kaplama Döşeme ve yeni bir Cafe Latte iç renk içerir. Yeni bir ses segment ekran ve yeni bir ses / HVAC topuzu tasarımı da bulunuyor. Buna ek olarak, iki yeni dış renk sunulmaktadır: Java Metal ve Dark Kayrak.

2012 Maxima için diğer büyük haber füme görünüm farlar, High Intensity Discharge (HID) xenon farlar, dikiz aynasında bir pusula, 18-inç alüminyum özellikleri 3.5 S modeli için özel bir Limited Edition Paketi ek alaşım koyu Hyper Gümüş kaplama jantlar, arka spoyler, karanlık saten krom ön ızgara, sis farları, metalik trim entegre dönüş sinyalleri ve dış aynalar.

seyyah1906

seyyah1906

Çeşitli haberler teknoloji haberleri sağlık haberlerinden oluşan video blogu
Ana sayfaya gitmek için →

Hiç yorum yok:
Write comments

FİKRİNİ SÖYLE

© 2014 Video blogunuz. Designed by Bloggertheme9
Proudly Powered by Blogger.