8/01/2011

2012 model renault koleos 4x4 araç tanıtım videosu ve özellikleri

    8/01/2011 05:25:00 ÖS   No comments

Renault Koleos, bir yenilenen versiyonu, 2011 yılının sonlarına doğru piyasaya sürülecek.



Baş değişiklikler modelin dış tasarım ve iç trim, artı dizel motorların durumunda kayda değer CO2 ve yakıt tasarrufu ile ilgilidir. Bu model 2008 yılında lansmanından anda yaygın olarak alkışlanan güçlü bina ile high-end durum yeniden ortaya koyar, yani dikkate değer konforu, çok yönlülüğü ve modülerlik, yanı sıra hız sahipleri kendi kendilerini tanımak için mümkün olan yeni bir araba.

dış tasarım

Renault Koleos, ön uç güçlü karakter reasserting bir görünüm ile revize edilmiştir. Modelin dinamizmini yeni, ince farlar ile takviye edilmiştir önceki sürümü üzerinde Renault logosu iki tarafına yerleştirilmiş hava girişleri, şık bir krom ızgarası Şimdi daha modern bir kapı LED göstergeleri dahil aynalar.

iç tasarım

Yan görünüm, yerden yükseklik, belirgin çamurluklar ve yeni, modern, sportif jantlar gibi ipuçları 4x4 sürüş sayesinde dünya ile ilişkili sağlamlığı ifade eder. Ilk sürüm belirgin arka uç stil ileri hareketi öneriyor, özellikle özgün bir duruş ile model sunar dik komisyon arka pencere de dahil olmak üzere, üzerinde yapılmıştır. Cayenne Turuncu: Yeni Renault Koleos aynı zamanda yeni bir dinamik gövde rengi kullanılabilir olacak.

Gösterge paneli ve gösterge aydınlatması, çok modern, daha şık bir hız göstergesi yeni döşemeleri ve düzeltir bir seçim, orijinal aracın İncelik ve zarafetin gelişmiş var.

Pazara bağlı olarak, yeni Renault Koleos, M9R dizel motor 150hp veya 175beygir versiyonu ile sipariş ya da motor 170 HP (TR25) benzinli motoru ile olabilir. Her üçü de boy ve 1.85m genişlik 4.52m önlemler bu geçiti kaputunun altında dinamik, yüksek kaliteli performans sunuyor.

Koleos, dizel versiyonları araç, motor ve vites kutusu üzerinde çalışmak için kayda değer CO2 emisyonu tasarrufu üretti. DCi 150 motor tarafından desteklenmektedir 4x2 versiyonu CO2 emisyonu sadece 148g/km, artık Fransa'da geçerli olan eko-katına çıkarılması demektir. Büyük dCi 175 motor emisyonları 166g/km düşürülmüştür.

Yeni Koleos, çok yönlülük, virajlı ülke şerit olarak şehrin sokaklarında elemanı olarak fazla olduğu anlamına gelir. 4x4 versiyonu Nissan tarafından geliştirilen tüm-tekerlerden sürücü iletim modeli dikkatle honlanmış hacimleri, hassas direksiyon ve istikrar kasaba ve gaz gerekmeksizin çevik yol tutuşu sağlamak, gerçek bir off-road yeteneği sağlar.

Bu arada, Renault aktif ve pasif güvenlik alanındaki uzmanlığı marka çapraz ESP, acil fren yardımı, programlanmış yapısal deformasyon, altı hava yastığı ve koltuk gibi özellikleri onun lansmanı sayesinde anında bir beş yıldızlı EuroNCAP çarpışma testi puanı kazanmak gördüm pretensioners.


seyyah1906

seyyah1906

Çeşitli haberler teknoloji haberleri sağlık haberlerinden oluşan video blogu
Ana sayfaya gitmek için →

Hiç yorum yok:
Write comments

FİKRİNİ SÖYLE

© 2014 Video blogunuz. Designed by Bloggertheme9
Proudly Powered by Blogger.