4/01/2012

2012 model opel ampera elektrikli otomobil özellikleri ve tanıtım videosu

    4/01/2012 05:58:00 ÖS   No comments



Opel Ampera: Devrimci Elektrikli Araba


■ Sınırsız: EV kısıtlama olmaksızın aralık veya pratiklik, sürüş
■ Çevre dostu: 40 - emisyonsuz, elektrikli araç 80 km
■ Verimli: karma çevrim işlemi 27 g / km CO2
■ Güçlü: 150 hp elektrikli tahrik ünitesi 370 Nm tork sunuyor
Kolay şarj: gerekli özel altyapı
■ Şık ve pratik: Şık, fütüristik görünüm, dört kişilik kabin, beş kapılı yönlülük
Rüsselsheim / Frankfurt. Opel Frankfurt Otomobil Fuarı'nda (- 25 Eylül 15) bir seri üretim otomobili olarak Almanya 'da prömiyerini gerçekleştiriyor yeni Ampera ileri hareketlilik taşır. , Devrimci şık ve pratik Opel Ampera etkinleştirmek hareketlilik 'her zaman her yere gitmek' Avrupa'nın ilk elektrikli araç. Hatta pazar lansmanından önce, Ampera zaten yenilikçi tahrik konsepti için ticaret uzman ve halktan bir düzine ödül kazandı. Seri üretim otomobilin ilk teslimatlar bu yıl sonundan önce yapılacaktır.

Ampera bir jant elektrikle her zaman tahrik edilir. Tamamen şarj olduğunda sıfır emisyon ile saf elektrikli operasyon - tekniği ve sıcaklık sürüş, arazinin durumuna göre - benzersiz 16 kWh lityum-iyon batarya paketi 40 ila 80 km sunmak için gelişmiş, 111 kW/150 hp elektrikli tahrik ünitesi besler . Ölçüm yakıt tüketimi ve CO2 emisyonları, Ampera 1.2/100 km ve 27 g / km CO2 yayan için resmi R (EC) 715/2007 yönetmeliğine göre. Elektrikli araç daha ekolojik güç için, Opel yakın sertifikalı yeşil elektrik tedarikçileri ile bir işbirliği anlaşması ulaştı. Daha düşük elektrik fiyatları yararlanırken Bu şekilde Ampera müşterilerin elektrik nesil Ampera'nın akü tüm yol sürdürülebilirlik kesintisiz bir zincir sunulmaktadır.

Yolda, Ampera'nın Voltec elektrik tahrik sistemi canlı performans ve etkileyici güç sağlar. 370 Nm anlık tork yaklaşık 9 saniye ve 161 km / saat hıza sıfırdan 100 km / s hızlanmasını sağlar. Ampera neredeyse tamamen sessiz elektrikli tahrik ve hatta uzun menzilli sürücü modunda son derece rafine NVH performansı, pil operasyonda eşsiz bir sürüş deneyimi sunuyor.

Onlar boş bir batarya ile yol kenarında mahsur kalan asla çünkü Ampera'nın akıllı ve pratik, menzil-arttırıcı özelliği sayesinde sürücüler kendinize ayırın. Ampera, tüm çevresel fayda ve sakıncaları hiçbiri ile pilli bir araba ruhlu sürüş performansı sunuyor.

Bağımsız araştırma Ampera'nın saf pil sıfır emisyonlu sürüş menzili Avrupa sürücülerin yüzde 80'inin günlük ihtiyaçlarını karşılamak için yeterli olduğunu gösterirken, aynı zamanda menzil uzatıcı benzinli motor 500'den fazla kilometre sayesinde toplam sürüş menzili sunar. Bu sorunsuz elektrik eğer üretmek için devreye girer ve pil şarj minimum durumuna ulaştığında.

Ayrıca, kullanımı pratik olan bir otomobil. Beş-kapılı esneklik, dört yetişkin için konforlu konaklama ve 310/1, 005 litrelik yük taşıma aşağı bir yukarı koltuk / koltuk: kabin, tüm mekan, konfor ve kolaylık özellikleri bir premium kompakt araç beklediğiniz sunar. Pil düz katlanabilen arka koltuk arkalıkları kullanımını sağlayan otomobilin merkezinde, aşağı düşük bulunur.

2011 yılı sonunda satışına başlandı


Ampera 42.900 € arasında, önerilen perakende satış fiyatı (; piyasalar arasında farklı donanım seviyesi açısından, her ülkede fiyatlar değişebilir KDV dahil) Avrupa çapında satışa sunuldu. Diğer üreticilerin aksine, Opel'in fiyat sistemi her zaman araç ve pil toplam maliyeti listeleyerek karışıklığı ortadan kaldırır. Opel Ampera, 2012 yılında satışları 8.000 adet civarında ulaşmasını bekliyor.

Servis ve bakım gereksinimi diğer Opel modelleri benzemektedir: aracılık hizmeti her year/30, 000 km ve ana hizmet her iki years/60, 000 km. Aslında, Ampera için servis ve bakım maliyetlerini en orta boy yaklaşık bakımsız Voltec elektrik tahrik sistemi ve pil kaynaklanmaktadır araçlar, yanı sıra, bir düşük bakım gereklilikleri oranla yüzde 15-20 daha az olacaktır menzil uzatıcı motoru.

"Geleneksel bir elektrikli aracın aksine, Opel Ampera, sahip gereken tek araç olabilir," Alain Visser, Satış, Pazarlama ve Opel'de Satış Sonrası Başkan Yardımcısı diyor. "Ampera tüm sunar: devrimci tahrik, ilerici tasarım, mükemmel güvenlik, yüksek kalite ve kullanıcı dostu işlevleri, üstün sürüş dinamikleri ile birlikte bütün."

seyyah1906

seyyah1906

Çeşitli haberler teknoloji haberleri sağlık haberlerinden oluşan video blogu
Ana sayfaya gitmek için →

Hiç yorum yok:
Write comments

FİKRİNİ SÖYLE

© 2014 Video blogunuz. Designed by Bloggertheme9
Proudly Powered by Blogger.