3/21/2012

2012 model opel combo camlı van araç özellikleri ve tanıtım videosu

    3/21/2012 10:45:00 ÖÖ   No comments

camlı van araç

Yeni Opel Combo İki gövde stilleri: Binek otomobil ve panel van Çeşitli: İki dingil mesafesi ve iki tavan yükseklikleri Altı verimli motorlar: Dizel, benzin veya CNG seçim Sağlam: 4,600 litreye kadar kargo hacmi ve en fazla bir ton yük Değişken kavramı: iki, beş veya yedi koltuklu düzenleri Seçimi



Rüsselsheim / Frankfurt. Yeni Opel Combo nesil de Frankfurt Uluslararası Otomobil Fuarı'nda (- 25 Eylül 15) prömiyerinden yapar. Kompakt van segmentinde akıllı çözümler ile aile dostu binek otomobil, çeşitleri geniş bir yelpazede gelir olağanüstü ekonomik, teknik olarak gelişmiş ve en fazla yarar sağlar. Sırasıyla 4.39 ve 4.74 metre toplam araç uzunluğu veren yanı sıra iki tavan yüksekliği, 1.85 ve 2,10 metre - 2,755 ya da 3,105 metre - sunulan gövde stilleri iki dingil mesafesi bir seçenek oluşturmaktadır. Yeni Opel Combo beş veya yedi koltuklu ve kapalı veya camlı gövde ile iki koltuk panel van olarak, aynı zamanda çok yönlü araç-van gibi kullanılabilir.

Kargo alanına kolay erişim için, kamyonet varyantları bir veya iki isteğe bağlı sürgülü kapı ile sipariş edilebilir. Binek otomobil versiyonu standart olarak her iki sürgülü kapı ve yukarı açılan bagaj kapağı ile birlikte gelir. Asimetrik çift kanatlı kapı da mevcuttur. Belirli panel van konfigürasyonlarda, ek bir ambar merdivenleri ya da boru gibi uzun kargo taşımacılığı sağlamak için çatının arka monte edilebilir.

En sınıfının yük taşıma boyutları

Yeni Opel Combo ile özel yük taşıma yetenekleri bile uzmanlar etkilemek: kadar kısa dingil mesafesi formu (katlandığında koltuk) ve daha uzun dingil mesafesi ile 4.600 litre kargo alanı 3.800 litreye ile Combo en büyük yük hacmi sunar iki sınıf. Bir ton mümkün yükleri yüksekliği ve spektrum kadar yükleme Düşük 54,5 cm, çok iyi sınıfının değerlerdir. Sürgülü kapı diyafram genişliği de segmentinde bir üst değerdir. Kısa dingil mesafeli versiyonu da tekerlek kemerleri arasındaki en büyük uzunluk, yükseklik ve genişliğe sahip bir kargo güverte sunuyor.

Opel yüz aile üyeliği gösteriyor

Yeni Combo ön tasarımı açıkça Opel ailesinin bir üyesi olduğunu gösterir. Yatay krom bar ve Opel logolu trapezoid ızgara belirleyici marka unsurları, hem de ön tampon tasarımı vardır. Alaşımlı jant ve jant kapakları da tipik Opel tasarım özelliği. Geniş arka bagaj kapağı ve kapı yanı sıra bugüne kadar aşağı ulaşır alt pencere kenarı ile Combo arka rekabet ayırır işlevselliği görüntüler.

Combo günlük kullanımda üstün nitelikleri vaat ediyor. Bireysel ve anatomik olarak uyumlu sürücü koltuğu, ayarlanabilir direksiyon simidi ve ergonomik olarak yerleştirilen kontroller, birlikte ABS, hidrolik direksiyon ve yeni tasarlanmış iki bağlantı kollu arka süspansiyon ile modern önden çekişli tüm rahat, konforlu bir sürüş sağlamak. Bir Dik eğimli ön cam, düşük kaputu, büyük yan aynalar ve düşük kapsamlı arka cam iyi bir all-round görünürlüğü ve araç bakış sağlamak.

Ekonomik ve güçlü motorlar

Dört dizel, biri benzinli ve CNG (Sıkıştırılmış Doğal Gaz) ünitesi: Yeni Opel Combo altı motor ile kullanılabilir. Line-up dizel 1.3 CDTI ve 66 kW/90 hp gücündeki 1.6 CDTI motorların her biri, hem de 77 kW/105 hp ve 99 kW/135 hp veren bir üst performans 2.0 CDTI ünitesi olan 1.6 CDTI motor değişken oluşur. Düşük maliyetli ve çevre dostu doğal gaz çalışır CNG versiyonu, turbo şarj ile 88 kW/120 hp sayesinde verirken 1.4-litre benzinli motor, 70 kW/95 b sunar. Tüm motorlar, özellikle sık sık sürücüleri tarafından takdir uzun sürüş menzili sunar. Benzinli ve dizel versiyonları 60 litrelik deposu özelliği de, Combo CNG da 22 litrelik benzin deposuna ek olarak bir 95 litre doğal gaz deposu bulunmaktadır. Uzun dingil mesafesi ile Combo 750 km kadar bir dizi sağlayan, istek üzerine 130 litrelik gaz tankı monte edilebilir.

CNG motor ve daha güçlü dizel motor üniteleri altı-ileri manuel şanzıman varken benzinli ve 1.3 CDTI motor, beş ileri manuel şanzıman ile donatılmıştır. 66 kW/90 hp 1.6 CDTI motor da Opel'in otomatik 'Easytronic' beş-ileri manuel şanzıman ile sunuluyor.

seyyah1906

seyyah1906

Çeşitli haberler teknoloji haberleri sağlık haberlerinden oluşan video blogu
Ana sayfaya gitmek için →

Hiç yorum yok:
Write comments

FİKRİNİ SÖYLE

© 2014 Video blogunuz. Designed by Bloggertheme9
Proudly Powered by Blogger.