3/22/2012

2012 model mini roadster spor otomobil özellikleri ve tanıtım videosu

    3/22/2012 12:02:00 ÖÖ   No comments



MINI Roadster.
Bir bakışta.

• MINI modeli ailesinin sıkı genişleme ile önde bastırıyor. Yelpazesine eklenen son MINI Roadster, markanın mevcut line-up ve tarihinde ilk üstü açık iki koltuklu altıncı modeldir. Soft-top tavan elle açılması ile birlikte kompakt, iki koltuklu spor otomobil kavramının Cutting-edge, tipik MINI yorumlanması; küçük otomobil segmentinde bir ilk premium otomobil, zarif bir tutku ile hedef grupların talep hitap eden benzersiz bir paket sportiflik, spontan üstü açık sürüş keyfi ve karşı konulamaz tasarım, güçlü motorları ve gelişmiş şasi teknolojisi ile yakıt ilham işleme; bireyselleştirilmesi için rakipsiz kapsamı.

Bir roadster oranlar içinde MINI tasarım dilinin • Sadık çoğaltılması; iki koltuk tasarımı ve açık hava sürüş deneyimi konusunda net odaklanma; sportif karizma, kısa çıkıntılar, güçlü over-the-tekerlek duruşu ve MINI'ye Yüksek bel; kusursuz tasarım özellikleri ve detayları damgasını otomobilin marka kimliğinin altını çiziyor.

Çarpıcı bir adım attı arka ucuyla • Üç karoser yapısı, zarif süpürme roadster görünümü sayesinde ağır A sütunları ve düz arka sonuna doğru vücut uzunluğu boyunca hafif yükselen bir bel komisyonlu için; daha fazla 20 milimetre daha duruyor MINI Cabrio, kendiliğinden, hızlı açma ve kapama için basit mekanizma ile elle çalışan soft-top tavan.

• Tam kanlı go-kart hissini ve ısmarlama şase set-up, alçak ağırlık merkezi, burulmaya vücut ve optimize edilmiş aerodinamik özellikleri üstün güvenlik seviyeleri sayesinde; Elektrik Direksiyon ve DSC (Dinamik Stabilite Kontrolü), standart olarak, DTC (Dinamik Çekiş EDLC Kontrol) (Elektronik Diferansiyel Kilidi Kontrolü) (MINI John Cooper standart) Roadster, isteğe bağlı çalışır; paslanmaz çelik takla barları, aktif arka spoyler 80 km / h (50 mph) otomatik olarak uzanır; MINI John Cooper Works Standart John Cooper ile Roadster aerodinamik kiti çalışır.

Istifçilik sürücü ve yolcu koltuklarının arkasında alanı üzerinden yükleme sistemi ve 240 litrelik bagaj alanı ile • Odaklı iki koltuklu konsept; rahat yükleme için geniş açılan bagaj kapağı, isteğe bağlı: Takla arasında rüzgar koruması ekleme.

• En son nesil dört silindirli motorlar; en güçlü benzinli ve dizel üniteleri MINI line-up; MINI TwinPower Turbo teknolojisi; MINI John Cooper 155 kW/211 hp, 135 kW/184 hp ile MINI Cooper S Roadster Roadster İşleri, MINIMALISM teknolojisi örnek verimliliği sayesinde; 90 kW/122 hp ile 105 kW/143 hp, MINI Cooper SD Roadster ile MINI Cooper Roadster.

Döşemelik • Ismarlama renk ve malzeme kavramı, dış aynalar, süs parçaları ve Renk Hatları; özel MINI Yours seçenekleri ve zıt renkte Spor Stripes daha bireyselleşmesi sağlamak; hıza duyarlı direksiyon yardımı, elektrikli ayarlanabilir yan aynalar, park dahil olmak üzere yüksek kaliteli standart ekipman Mesafe Kontrolü, klima (MINI Cooper S Roadster, MINI Cooper SD Roadster, MINI John Cooper Works Roadster) ve bağlantı IN MP3 uyumlu CD çalar ve AUX ses sistemi; seçenekleri siyah far konut, xenon Adaptif farlar, Konfor Erişim, otomatik dahil iklim kontrolü ve her zaman açık Timer; geniş eğlence ve iletişim seçenekleri aralığı: Harman Kardon hi-fi hoparlör sistemi, MINI navigasyon sistemi, Sürüş Heyecanı uygulaması, web radyo, Google hizmetleri, RSS haber beslemeleri, Görev Kontrol dahil MINI Bağlı özellikleri ve Facebook ve Twitter araç kullanımı.

• Motor çeşitleri:

MINI John Cooper Works Roadster:

MINI TwinPower Turbo teknolojisi ve sayısız teknolojik detayları ile dört silindirli benzinli motor, motor sporları doğrudan üzerine taşıdı.
Hacmi: 1598 cc, güç: 6.000 rpm'de 155 kW/211 hp,
max. tork: 1.850 260 Nm/192 lb-ft - 5,600 rpm (2.000 at overboost ile 280 Nm/207 lb-ft - 5,100 rpm). Hızlanma 0 - 100 km / h (62 mph): 6.5 saniye, maksimum hız: 237 km / h (147 mph). AB standartlarına göre ortalama yakıt tüketimi: 7.3 litre/100 kilometre (38.7 mpg imp), CO2 emisyonu: 169 g / km.

seyyah1906

seyyah1906

Çeşitli haberler teknoloji haberleri sağlık haberlerinden oluşan video blogu
Ana sayfaya gitmek için →

Hiç yorum yok:
Write comments

FİKRİNİ SÖYLE

© 2014 Video blogunuz. Designed by Bloggertheme9
Proudly Powered by Blogger.