2/17/2012

2013 model BMW 6 serisi dört kapılı gran coupe araç özellikleri ve tanıtım videosu

    2/17/2012 04:08:00 ÖS   No comments



Münih. BMW 6 Serisi Gran Coupe sunum BMW bir kez daha yeni bir araç segmentine venturing görür. BMW 6 Serisi line-up üçüncü modeli Cabrio ve Coupe lastik parça olarak izler ve markanın tarihindeki ilk dört kapılı Coupe olduğunu. Otomobilin tasarımının sportif şıklığı bu aralığı için özellikle yakışıklı haline getiriyor. Güçlü motorları ve gelişmiş şasi teknolojisi etkileyici bir dinamik sürüş deneyimi üretmek için birleştirir. Ve
BMW 6 Serisi Gran Coupe de özel donanımlar ve prim dört kapılı Coupe rakipleri tarafından eşsiz pratiklik seviyesi ile damgasını yapar.

Bir bakışta.

BMW BMW 6 Serisi dayalı bir dört kapılı Coupe ilk defa sunum, onun model yelpazesinin çeşitliliğini genişleterek onun sürekli vaadini gösteriyor; BMW 6 Serisi Gran Coupe üst sınıf premium segmentinde yeni standartlar getiriyor estetik, duygusal ve modernlik açısından.

Sportif sürüş keyfi, zarif tasarımı, özel iç ambiyans, seyahat konfor ve pratiklik eşsiz kombinasyonu, BMW 6 Serisi Gran Coupe görüntüleyen bir - tasarım uyumu, performans, ekipman, pratiklik ve entegrasyon açısından önemli bir adım ileri - bazı alanlarda ; yeri ve etkileyici oturma konforu cömert seviyeleri ile yüksek kaliteli iç mekan; üçüncü arka koltuk (4 +1- koltuklu); uzunluğu: 5007 mm, dingil mesafesi: 2968 milimetre; split / arka koltuk katlama backrests bagaj kapasitesi 460 litreden artırma imkanı 1.265 litre.

BMW 6 Serisi estetik stil Bina, BMW 6 Serisi Gran Coupe tasarımı kendine özgü bir karakter sergiliyor; çarpıcı alçak bir görünüm.

Coupe tarzı çatısı akan farklı silüeti, üç-boyutlu ışık halkaları, isteğe uyarlanabilir LED farlar ile ikili yuvarlak farlar, BMW 6 Serisi kimlik, hava girişi ve sis farları ile modele özgü elektrolizle çubuklarla somutlaşan bireysel karakteri ön-uç tasarımı noktaları çizgi ve zarif C-sütun üzerinde "Gran Coupe" yazısı ile birlikte, Hofmeister kink almak; göz alıcı arka aracın genişliğini vurguluyor; L-biçiminde LED arka stoplar - BMW 6 Serisi Coupe gibi ve BMW 6 Serisi Cabrio, arka cam üzerinde tam uzunlukta üçüncü fren lambası.

Yalnızca sürücü odaklı kokpit ile iç atandı; sorunsuz bir başka içine kapı panelleri akışı, uyumlu bir bağlantı paneli ile arka bölme tüm yol vermek; Flatscreen Kontrol Ekranı; konfor odaklı arka koltuk sırt açısı; daha oturma pozisyonu biraz daha yüksek içinde
BMW 6 Serisi Coupe ve BMW 6 Serisi Cabrio.

BMW TwinPower Turbo teknolojisine sahip motorlar; altı silindirli sıralı benzinli motor (235 kW/320 hp), twin-scroll turboşarj, direkt enjeksiyon ve VALVETRONIC ile BMW 640i Gran Coupe ve BMW 640D Gran Coupe (230 kW/313 hp) değişken sıralı turbo ve başlatma edinilebilir common-rail direkt enjeksiyon, yeni sekiz silindirli motor (330 kW/450 hp) amiral gemisi BMW 650i Gran Coupe, iki turboşarj, direkt enjeksiyon ve VALVETRONIC line-up eklenecek; tüm model çeşitleri sekiz ileri spor otomatik şanzıman ve Sürüş Deneyimi Kontrol düğmesi ile standart olarak donatılmış; BMW EfficientDynamics segmentinde eşsiz ölçer - Otomatik Start-Stop fonksiyonu ve ECO PRO modu dahil olmak üzere - tüm motor çeşitleri ile standart olarak geliyor.

Integral Aktif Direksiyon ile bir seçenek olarak kullanılabilir Adaptif Sürüş;; BMW 650i Gran Coupe başlatma edinilebilir BMW xDrive akıllı dört tekerlekten çekiş Elektrik Direksiyon ve standart olarak Dinamik Amortisör Kontrolü dahil olmak üzere devlet-of-the-art şasi teknolojisi.

Akıllı hafif tasarım yansıtma BMW 6 Serisi Coupe olduğunu ve
BMW 6 Serisi Cabrio: bahar gibi çerçevesiz yan camları, alüminyum kaput, şasi teknolojisi ile alüminyum kapı büyük alüminyum, termoplastik ön yan paneller, cam fiber kompozit bagaj kapağı yapılmış destekler.

Yüksek kaliteli ve kapsamlı standart donanım sekiz vitesli spor otomatik şanzıman, Otomatik Start-Stop fonksiyonu, Dinamik Amortisör Kontrolü, Servotronic, 18-inç hafif alaşım jantlar, fren fonksiyonlu LED gündüz, ışık halkaları çalışan seyir kontrolü xenon farlar, içerir elektrik, otomatik olarak otomatik katlanabilir ve ısıtmalı dış aynalar, Dakota deri döşeme ve ısıtmalı ön koltuklar, sürücü ve ön yolcu, genişletilmiş özellikleri olan 2 bölgeli otomatik klima kontrolü için hafıza fonksiyonlu elektrikli koltuk ayarı, dış ve dikiz aynaları karartma, ameliyat elektrikli direksiyon simidi ayarı, ve HiFi hoparlör sistemi ve USB ses arabirimi ile Radyo Profesyonel.

seyyah1906

seyyah1906

Çeşitli haberler teknoloji haberleri sağlık haberlerinden oluşan video blogu
Ana sayfaya gitmek için →

Hiç yorum yok:
Write comments

FİKRİNİ SÖYLE

© 2014 Video blogunuz. Designed by Bloggertheme9
Proudly Powered by Blogger.