2/08/2012

2013 lexus GS 350 hibrid otomobil özellikleri test sürüşü ve tanıtım videosu

    2/08/2012 11:00:00 ÖS   No comments



Yeni 2013 GS cesur, dinamik stil, hassas kullanım, yenilikçi teknoloji ve geniş bir iç birleştirir. GS 350 ek olarak, 2012 başlarında satışa sunulacak, diğer 2013 GS modelleri bu yıl daha fazla bilgi daha sonra ilan edilecek, hibrid ve F Spor sürümlerini içerir.

"Bugün, orta ölçekli lüks segmentte alıcılar bir açıklama daha ilgi çekici kılan bir sürüş deneyimi, stil ve roomier İç paket istiyorum," Mark Templin, Lexus grup başkan yardımcısı ve genel müdürü. "All-new GS, biz onlar için ne istedi onlara vererek ve daha fazla konum."

Yeni bir Lexus imza mil ızgarası ile birlikte, GS, yeniden tasarlanmış şasi ve geniş, güçlü duruşu net ve kusursuz yol tutuşu ile sürücü katılımı ilham veren ve ödüllendiren, somut bir sürücü güven duygusu taşıyan bir araç.

GS mühendisleri kendilerini daha ferah bir iç ortam geliştirmek için meydan okudu. Dış boyutları neredeyse değişmeden bırakarak, onlar kolayca mesafe ne olursa olsun, lüks ve stil yolcu ve onların bagaj taşımak bir iç kabin ve bagaj alanı önemli ölçüde arttı.

Zengin dünya sınıf özellikleri ve premium detayları ile donatılmış, yeni GS gelişmiş, daha adil bir lüks arabadan daha yapar performans arttırıcı teknoloji ile desteklenmektedir. Sürücü ve ön yolcu, yeni yüksek çözünürlüklü merkezi kontrol ekranı temiz bir görünüm keyfine varacaksınız.

Yeni Bir Kişilik ve Sürücü için bir Davet
Yeni GS 350 Designing hem güçlü ve çevik olmak için, mühendislik ekibi önemli bir odak noktası oldu. Onlar için Lexus LFA supercarın, ilham baktı ve yeni bir aerodinamik gövde dahil olmak üzere, daha cazip bir sürüş deneyimi sağlamak için bazı temel elemanları üzerinde yapılan daha geniş bir duruş ve sert yapısı ile tamamen yeni bir platform; hızlı vardiya ile bir iletim; ayırt edici motor sesi ve egzoz notları ve daha iyi bir koltuğunuz desteği.

Yeni platform, mevcut modele göre daha katıdır. Mühendisler sonunda nokta kaynağı sayısını artırarak ve çok özel yerlerde lazer kaynak ekleyerek, geniş bir platform testleri yapılmıştır. Neredeyse iki santim daha geniş iz, revize edilmiş süspansiyon tasarımı ile daha sağlam bir duruş ve üstün viraj performansı sağlamak için birlikte çalışır.

Yeni süspansiyon sisteminin hassas köşeleri ile 2013 GS rehberlik yardımcı olmak için tasarlanmıştır. Ön, üst ve alt kontrol kolları alüminyumdan yapılmış ve büyük burçlar kullanır. Arka şasi, geliştirilmiş süspansiyon geometrisi lastiğin viraj alma gücü korur ve arka kontrolünü arttırır kullanarak, tamamen yeni bir çok bağlantı kollu arka süspansiyon karşılamak için yeniden tasarlandı etti. Sert bir platform ve hafif bileşenleri, şoklara daha hafif viskoziteli yağ kullanabilirsiniz, böylece kolayca hareket ve küçük girdilerin daha hızlı yanıt.

Ön ve arka alüminyum kontrol kolları kullanımı yaylanmaz ağırlığı ve çeviklik önemli gelişmeler, rulo sönümleme, sürüş konforu, vücut kontrolü ve direksiyon hassasiyeti sonuçları azaltmaya yardımcı olur. Genel olarak, süspansiyon kolayca sürücü girişine tepki ve sertlik olmadan sessizce binmek sağlayan, hafif ve güçlüdür. Havalandırmalı disk frenleri dört pistonlu alüminyum ön kaliperler frenleme dengesi ve kontrol sağlamaya yardımcı olmak için en son elektronik donanımlar ile donatılmış bulunmaktadır.

Özelleştirilmiş Sürüş Deneyimi
Yeni GS gelişmiş bir 3.5-litre V6, dört cams ve zeka (VVT-i) ile ikili Değişken Valf Zamanlaması silindir başına dört valf tarafından desteklenmektedir. 306 Horsepower, en kuvvetli baz içinde kademeli motor, gibi sadece tek bir port ve doğrudan enjeksiyon ile biridir. 5.7 saniye içinde, aynı zamanda, 0-60 mil GS sevkeder, yakıt ekonomisi geliştirilmiştir.

30 ila 50 mil hızlanması sadece 3.0 saniye sürebilir, ve geliştirilmiş motor ses özellikleri yeni GS daha cesur, daha enerjik kişiliği tamamlayacak. Altı vitesli sıralı shift otomatik şanzıman kürek değiştirenleri ve standart ekipman olarak spor sürüş fonksiyonları vardır.

seyyah1906

seyyah1906

Çeşitli haberler teknoloji haberleri sağlık haberlerinden oluşan video blogu
Ana sayfaya gitmek için →

Hiç yorum yok:
Write comments

FİKRİNİ SÖYLE

© 2014 Video blogunuz. Designed by Bloggertheme9
Proudly Powered by Blogger.