2/21/2012

2012 model jaguar XK ve XKR lüks otomobil özellikleri ve tanıtım videosu

    2/21/2012 07:56:00 ÖS   No comments



Jaguar XK ve XKR Special Edition

Bir bakışta

■ Yeni XK Artisan SE modeli coupe ve convertible formu hem de şimdi sipariş edilmeye hazır durumda
■ Special Edition modelleri sağduyulu dış değişikliklerin yanı sıra XK 'already lüks el yapımı kabin geliştirmeler tanıtmak
■ Yeni 'Sanatkar' iç koltuklar, gösterge paneli, kapı ve arka çeyrek gövdeler üzerinde görkemli scraffito tahıl deri yararlanmak, ve Poltrona Frau ® Deri headlinings
Gölge Ceviz ve Dark Alüminyum Desenli - ■ Müşteriler iki Jaguar Tasarım belirtilen iç renkler, yeni kaplama yüzey seçenekleri ile her kullanılabilir seçebilirsiniz
■ 16x16 şekilde ısıtılmış Performans ön koltuklar, 525W bir Bowers & Wilkins ses sistemi, benzersiz treadplates ve paslanmaz çelik pedallar hepsi standart
Special Edition şeklinde XK serisi için özel - - ve yeni 20-inç jant tasarımı ■ Dış boya paleti Gök Siyah içerir
■ Birleşik Krallık fiyatlandırma: Coupé - £ 77,350 (OTR), Cabrio - 82.500 £ (OTR)

XK Artisan SE modelleri - - Her Jaguar XK henüz ileri mühendislik ve cosseting lüks zorlayıcı bir kombinasyonu, gelişen aralığı son eklemeler temsil fazla el yapımı 'Sanatkar' içlerinin tanıtım yoluyla bu lüks kalitesini artırır.

Coupe ve convertible formu hem de mevcuttur, Special Edition modelinin Artisan iç gösterge paneli, kapı ve arka çeyrek kovanları, ön koltuklar dokunsal 'scraffito' işlenmiş deri kullanımı tanıttı. Gölge Ceviz ve Dark Desenli Alüminyum - - ve 525W Bowers & Wilkins ses sistemi, 16 16 yolu ile ayarlanabilir ısıtmalı Performans koltuklar, ısıtmalı direksiyon simidi ve anahtarsız gibi standart özellikler Poltrona Frau ® Deri headlinings, iki yeni kaplama yüzeyler ile birlikte giriş / başlangıç, her Special Edition modeli zenginlik ve konforu yüksek bir düzeyi vaat ediyor.

Malzemelerin görkemli kullanımı tamamlamak için, Special Edition modelleri için iki özel Artisan iç renk seçeneğine belirtilen Tasarım Ian Callum, Direktörü liderliğindeki Jaguar'ın tasarım ekibi; Jet ile Deniz Kuvvetleri Tuval headliner ile headliner ve Truffle. Cabrio kaputu renkler de özenle seçilmiş ve Siyah, Mavi, Gri ve Kahverengi dahil edilmiştir. Special Edition treadplates ve paslanmaz çelik pedallar ek gizli donanımlar vardır.

Üç renk bir dış boya paleti Gök Siyah, Polaris Beyaz ve Rodyum Gümüş alternatif seçenekler olmanın özel Special Edition renk içerir. Yeni 20 inç alaşım jant tasarımı dış değişiklikleri tamamlar; cilalı bir yüzey ile Orona tarzı.

XK: gelişmiş bir seçim

Coupe veya konvertibl formu, tüm Jaguar XK serisi doğasında ileri mühendislik teknikleri her Special Edition modeli faydaları olsun. Jaguar alüminyum teknolojinin kullanımında da endüstri lideri olup, coupe ve cabriolet modelleri hem hafif, olağanüstü sertlik ve güç demektir perçinli ve bağlanmış alüminyum monokok yapı kullanmaktadır. Tüm modellerde standart - - ve 385PS doğal emişli şeklinde bir 5.0 litre doğrudan enjeksiyonlu benzinli V8 motoru, sonuç güzel sönümlü henüz kontrollü sürüş, hassas kullanım ve zahmetsiz performansı sürekli değişken uyarlanabilir amortisör ile birlikte gereklidir.

(Biter)

Editör notu: XK

■ XK konfor kaybı olmaksızın optimal denge ve yol tutuşu sağlamak için 500 defa sönüm oranları kadar değiştirebilirsiniz, ikinci bir sürekli süspansiyon ve aktif amortisörler sayesinde izler Jaguar 'Adaptive Dynamics sistemi kullanır. 'Dinamik' modunda seçilen bir sürücü aynı zamanda gaz ve vites tepkileri ise daha da keskinleştirme vücut kontrolü artırmak için Adaptive Dynamics sistemi ile çalışır.
■ Altı vitesli otomatik şanzıman aynı zamanda direksiyon simidine monte edilmiş pedallara üzerinden manuel sürücü kontrol sunuyor.
■ Yedi-inç dokunmatik ekran, tüm modellerde standarttır ve navigasyon sisteminin kontrol ve diğer özellikleri sunmaktadır.
Maksimum sürücü ve yolcu koruma sağlamaya yardımcı olur - ve - altında sert noktaları ile temas etmesini önlemek için bir yaya ile temas halinde kaput yükseltir yenilikçi bir Yaya Temas Algılama Sistemi ■ Gelişmiş güvenlik özellikleri Jaguar Adaptif Restraint Teknoloji Sistemi içerir kaput. Adaptif Ön Aydınlatma ve Adaptive Cruise Control güvenliği arttırmak isteğe bağlı ek özellikleri bulunmaktadır.

seyyah1906

seyyah1906

Çeşitli haberler teknoloji haberleri sağlık haberlerinden oluşan video blogu
Ana sayfaya gitmek için →

Hiç yorum yok:
Write comments

FİKRİNİ SÖYLE

© 2014 Video blogunuz. Designed by Bloggertheme9
Proudly Powered by Blogger.