1/26/2012

yeni man otobüslerde kullanılan elektronik fren sistemi man breakmatic özellikleri ve tanıtım videosu

    1/26/2012 10:41:00 ÖS   No comments



Tüm MAN otobüsler Modern elektronik fren sistemi EBS ile donatılmıştır. Anti-blokaj sistemi ABS, ivme patinaj kontrolü ASR içerir.
Maksimum aktif güvenlik Fren ile EBS elektronik frenleme sistemine entegre edilmiştir için Yrd. Bu bir tehlike fren var olup olmadığını, fren pedalına çalışma hızı ve yoğunluğu görülebilir. Bu durumda, bağımsız sürücü sistem tekerlek fren silindiri olan azami fren gücünü kontrol eder. Bu durum frenleme mesafesini kısaltır. Kaza riski azalır.

Elektronik fren yönetimi MAN brakematic ® otomatik servis ve izleme sürücü giderici, araç fren sistemlerinin kullanımı düzenler. Bu temelde, diğerleri arasında MAN brakematic ® aşağıdaki fonksiyonları sağlar:
Sürücü fren pedalına brakematic ® devreye zaman, Aktif kara seyahat olarak katılıyor ve hızlı hareket eden tekerlek frenleri başlangıçta sadece. Bir süre rahatlatmak ile MAN brakematic ® aynı anda ek fren gücü ile servis freni veya retarder intarder aktif.Sözde "karıştırma" - - kalıcı frenler için servis freni gerekli fren güçlerinin optimum yeniden dağıtılması aynı zamanda MAN brakematic ® tarafından kontrol edilir.
Bremsomatregelung bir parçası olarak otomatik olarak sürekli fren sistemi, istenilen hızda düşüş kontrol yaptıktan sonra pedal üzerinde sabit tutmak için kullanın.Maksimum hız kontrolü (MSC Azami Hız Kontrolü) herhangi bir durumda yasal olarak izin verilen sınırdan daha yüksek dönüş etkili engeller.
MAN brakematic ® sürekli fren cihazın kullanımını kolaylaştırır ve böylece servis freni aşınma en aza indirilmesi önemli katkı, hizmet maliyetlerini azaltmak ve sürüş güvenliği artırır.

seyyah1906

seyyah1906

Çeşitli haberler teknoloji haberleri sağlık haberlerinden oluşan video blogu
Ana sayfaya gitmek için →

Hiç yorum yok:
Write comments

FİKRİNİ SÖYLE

© 2014 Video blogunuz. Designed by Bloggertheme9
Proudly Powered by Blogger.