1/08/2012

2013 model cadillac ATS lüks otomobil özellikleri ve tanıtım videosu

    1/08/2012 10:59:00 ÖS   No comments



Cadillac 2013 ATS, dünyanın en iyi prim araba meydan okumaya yönelik bir all-yeni kompakt lüks spor sedan tanıttı. Bir all-new, hafif araç mimarisi üzerinde geliştirilen, dünyanın en önemli lüks otomobil segmentinde

Arka sürücü ATS ruhlu sürücülerin yeni bir kitleye, teknolojik tahrik performans, zarafet ve tasarım Cadillac karışımı getiriyor. Onun gelişmiş bir sürüş deneyimi Cadillac CUE, bilgi ve medya veri için endüstride bir ilk kontrolleri ve komutları ile sezgisel tasarımı birleştiren kapsamlı bir araç kullanıcı deneyimi geliştirilmiştir.

"Çevik, hızlı ve eğlenceli bir sürüş dinamikleri ile tasarlanan, çok önemli bir küresel segmentine ATS genişletir Cadillac portföyüne," Don Butler, Cadillac pazarlama başkan yardımcısı söyledi. "Lüks tüketicilerin yeni bir grup için, kendi yaşam tarzına uygun ve segment statükoya meydan okuyacak bir araba."

Cadillac ATS Cadillac Sanat ve Bilim yürütme felsefesi, sürüş dinamikleri ve kitle verimlilik temeli üzerine inşa edilmiş yeni bir ifadesi. Segmentinde en düşük bordür ağırlıkları, en çevik ve hafif Cadillac az 3.400 pound (1542 kg).

Almanya'nın ünlü Nürburgring dünya çapında ek yollar, yarış pistleri ve laboratuarlar, Cadillac marka arıtma ile ATS mühendisleri dengeli bir performans ile birlikte, en önemli test alanlarından biri olarak görev yaptı. Katkıda bulunmak bileşenleri ve özellikleri şunlardır:
• Neredeyse 50/50 ağırlık dengesi
• hafif, yüksek mukavemetli çelik ve verimli düz bağlantı tasarımları kullanarak Cadillac'ın ilk beş-link bağımsız arka süspansiyon
• Bir multi-link doğrudan etkili bir denge çubuğu ile çift eklemli McPherson gergi kollu ön süspansiyon
• Sürücü-Manyetik Sürüş Kontrolü gerçek zamanlı bir süspansiyon ayarına sahip ayarlanabilir FE3 spor süspansiyon
• Underbody aerodinamik kalkanlar
• ZF Direksiyon Sistemleri Premium (kayış tahrikli) elektrikli değişken ölçülerde direksiyon dişli
• Dört kanallı ABS kullanılabilir Brembo performanslı frenler
• Mevcut tüm tekerleklerden çekişli

"Sadece yeni bir giriş daha fazla ATS, Avrupa'nın egemen olduğu bir segment statükoyu değiştirmeyi hedefliyor" dedi Kahya. "Gelişimi tüm unsurları bizim yaklaşımımız çok kapsamlı ve odaklanmış olmasının nedeni budur."

Motorlar geniş bir sanatçısını iki dört-silindir ve Kuzey Amerika için bir V-6 da dahil olmak üzere, ATS için güçlü güç sağlar ve performans verimliliği ile tamamlamak için otomobilin hafif yapısı istifade eder. Isteğe bağlı motor, 318 beygir (237 kW) olarak tahmin yeni 2.0L turbo şarjlı dört silindirli 270 beygir (201 kW) olarak değerlendirilecektir ve Cadillac'ın ödüllü 3.6L V-6 içerir.

135hp / L, Avrupalı ​​rakipleri motorlarında üst sektöründe en fazla güç yoğun motorlar, yeni 2.0T biridir. ATS, arka tekerlek ve all-wheel-drive yapılandırmaları ile birlikte, hem manuel ve otomatik şanzıman seçenekleri sunacak.

ATS 30'dan fazla mpg zirve anayol yakıt ekonomisi sunacak.

seyyah1906

seyyah1906

Çeşitli haberler teknoloji haberleri sağlık haberlerinden oluşan video blogu
Ana sayfaya gitmek için →

Hiç yorum yok:
Write comments

FİKRİNİ SÖYLE

© 2014 Video blogunuz. Designed by Bloggertheme9
Proudly Powered by Blogger.