1/31/2012

2012 honda civic avrupadaki tesislerde üretim ve test sürüşü videosu

    1/31/2012 10:45:00 ÖS   No comments



Normal üretim 2012 yılında tahmin edilen üretim artışı karşılamak için 500 yeni istihdam yaratılması duyuran, UK Manufacturing Ltd (HUM), Swindon araba fabrikasını, Honda devam Yeni Civic Honda bugün seri üretime başlar.

Törende konuşan Honda Motor Avrupa Başkan Manabu Nishimae Honda tamamen Honda'nın Avrupa'daki üretim faaliyetlerinin merkezinde yer Swindon ile Avrupa'da otomobil ve motorları bina ve Yeni Civic lansmanı bugün daha da gösterilmiştir taahhüt kaldı dedi. Avrupa Honda, 2012 yılında beklenen önemli bir üretim artışı ile köşeyi döndü olduğunu ekledi.

500 yeni iş, HUM Direktörü duyuran Andy Piatek Araba Tesisi 2 iki vardiya çalışma mevcut 3.000 Associates ek olarak, yeni işler için bir ihtiyaç yaratmak, gelecek yılın sonlarında Bahar geri döneceğini söyledi. İşe Alım HUM adanmış web sitesi www.hondamanufacturingcareers.co.uk ile hemen başlayacaktır.

Honda Motor Avrupa Başkanı Sayın Nishimae Honda Associates yaptığı konuşma sırasında, son üç yıllık tüm Honda'nın Avrupa operasyonları için son derece zor oldu var ", işgücü 'esneklik kabul etti. Biz iki doğal ekonomik kriz ile başlayan birçok zorlukla karşı karşıya var Japonya ve Tayland afetler bu dönemde İştirak boyunca sadık kaldı ve bu zorlukların nasıl yanıtladığını son derece gurur duyuyorum. Biz yeni gücü üzerine inşa etmek ve gelecekte ulaşmak ve başarılı olmak için yeteneğine güvenen kalacaktır. "
Honda'nın duyurusu hakkında yorumda, Başbakanı David Cameron, Bu harika bir haber ve işgücü, otomobil sektörü ve Birleşik Krallık üretim bir muazzam artışı ", dedi." Honda Birleşik Krallık otomotiv sektöründe bir gerçek rönesans katkıda bulunmak olduğunu, biz çok yetenekli bir iş gücü var ve biz yeni teknoloji ve gelişimi ön planda olmaya devam etmektedir. başarısı ekonomisi için büyük önem taşımaktadır ve biz bu hayati sektöründe büyümek ve gelişmek için elimizden gelen her şeyi taahhüt ediyoruz. "
İş Bakanı Mark Prisk günde 500 yeni iş yaratılması, üretimi yeni nesil Civic hatchback başladı Bugünkü açıklama, Birleşik Krallık'a Honda'nın sürdürme konusundaki kararlılığını net bir gösteri olduğunu "ekledi.
"Swindon işgücü ve otomotiv sektörünün mevcut gücünün becerilerinin büyük bir güven oyu. Kararı, Birleşik Krallık'ta yüksek kaliteli ürünler üretmek için harika bir yerdir kalmasını mesajı pekiştiriyor."
Yeni Civic ve zaten başarılı Jazz ekleme, gelecek yıl da Swindon üretilen küçük bir dizel motor üretimi tanıtımıyla birlikte, yeni Avrupa CR-V kitlesel üretime başlaması göreceksiniz. 2012 için araba üretim hacmi 180.000 birimlere çift tahmin ediliyor.

seyyah1906

seyyah1906

Çeşitli haberler teknoloji haberleri sağlık haberlerinden oluşan video blogu
Ana sayfaya gitmek için →

Hiç yorum yok:
Write comments

FİKRİNİ SÖYLE

© 2014 Video blogunuz. Designed by Bloggertheme9
Proudly Powered by Blogger.