11/28/2011

2012 model lamborghini gallardo LP550-2 spyder spor otomobil özellikleri ve tanıtım videosu

    11/28/2011 11:22:00 ÖS   No comments



Automobili Lamborghini, yeni Gallardo LP 550-2 Spyder purist arka Wheel Drive ile açık spyder gövde stili bir araya getiren çok özel bir araç ile boğanın işareti altında inşa en başarılı model serisini genişletiyor. Bu sürüm, birlikte katlanan bir çatı ve inanılmaz derecede çevik ve kendiliğinden meydana taşıma ile sadece bir süper spor otomobil gelebilir, açık havada sürüş keyfi bu çarpıcı getiriyor.

"Gallardo LP 550-2 Spyder ile sürüş keyfi başka bir boyut katıyor titiz bir modeli ile Lamborghini serisinde genişletiyoruz. Ruhlu bir sürüş tarzı keyfini müşterilerine çok özel bir grup, özellikle itiraz ve aynı zamanda gibi olacak sırf zevk açık hava sürüş deneyimi için, "Automobili Lamborghini Başkanı ve CEO'su Stephan Winkelmann, diyor. "Arkadan çekişli sistem ile bu özel modeli all-wheel ile spyder modelleri serisinin mantıklı bir genişleme."


Lamborghini LP 550-2 Spyder en önemli teknik özellikleri, model zaten tanınabilir - LP, arka aksın önünde uzunlamasına inşa mid-engine, Longitudinale / Posteriore duruyor. 550 hp güç çıkışı anlamına gelir, ve 2 arka tekerleklere sürücü anlamına gelir. Lamborghini, kelime spyder, etkileyici, güçlü bir ifade bir süper spor otomobil tasarımı nihai sentez, en büyük açık hava heyecan ve tüm duyular için sırf zevk anlamına gelir.

En yüksek hassasiyet bir sürüş deneyimi

Lamborghini Gallardo LP 550-2 Spyder ile arkadan çekişli spor otomobil sürücüsü özellikle eller ve ruhlu bir sürüş tarzı sahiptir türlü mükemmel uyum sağlar. Kurulum, ön aks, hassas ve sınırları hareketi en üst düzeyde mutlak bir minimum ile manevra yaparken arka uç, her zaman güvenilir ve istikrarlı kalmasını sağlamak için dışarı atılır.

Fevkalade güçlü V10 motoru sayesinde, kontrollü oversteer rağmen her zaman ve sadece sürücü tarafından öngörülen ölçüde bir sorun değildir. Kolay kontrol yol görgü ve bu araçların Gallardo LP 550-2 Spyder sürücü outstandingly güvenli bir spor otomobil yapmak için geliştirilmiş ESP asistanı sistemi.

Ayrıca geliştirilen şasi, tahrik sistemi ve motor

Sant'Agata Bolognese mühendisler, bu eğlenceli ve sürüş güvenliği benzersiz karakter şekli için, bu yeni özellikler için özellikle gelişmekte olan Gallardo LP 550-2 Spyder kapsamlı değişiklikler gerçekleştirilir. Sadece arka aks üzerinde yoğunlaşmış sürücü, araç da tamamen tüm dinamik detaylar retuned oldu. Bu belirli bir amortisörler ayarı içerir. Aerodinamik güçler dağılımında değişiklik için hesap için adapte edilmiştir.

Araç yüzde 45-kilitleme diferansiyel, arka aks ve e-gear şanzıman kabulü ile mal göstermektedir. ESP stabilite kontrol sistemi güzel bir uyarlama ile tamamlandı. Standart program, istikrar üzerinde bir öncelik koyar iken, CORSA programı, daha büyük kayma açıları sağlar ve LP 550-2 tam dinamikleri son derece yoğun beğenisine sunuyor. Gallardo şasi tüm mükemmel özelliklere tam olarak korunur hoş bodyroll yanı sıra konfor, yüksek hızda mükemmel yönlü istikrar.

Üstün performansı garanti

Gallardo kalbi on silindir 5.2-litre de retuned ve özellikleri, yüksek devirli zevk mükemmel ve nefes kesen sentezi, çekiş gücü, coşkulu mizaç ve güçlü melodi teslim, arkadan çekişli sistem için optimize edilmiş tüm tuşlar. LP 550-2 Spyder, kompakt ve hafif güç ünitesi 405 kW (550 hp) güç sağlar. Sistematik Lamborghini, hafif tasarımı ve son derece düşük kuru ağırlığı sadece 1520 kilogram sayesinde, olağanüstü performansı garanti - LP 550-2, sıfırdan 100 km / saat hıza sadece 4,2 saniyede kendisini mancınık. 319km / h üst hız nihai süper spor otomobiller arasında yer garanti eder. Gallardo Spyder, soft-top hem açık ve kapalı üst hızda sınırsız zevk için tasarlanmıştır.

Sanatçısını dikkatli bireyselleşme

Lamborghini Gallardo LP 550-2 Spyder ile, tüm zamanların en başarılı modeli hattı genişliyor (toplam yaklaşık 11.800 Sant'Agata Bolognese inşa edilmiştir güncel) çarpıcı bir varyant ile kendi serisinde başarılı bir bireyselleşme devam . Bu, bir karbon-fiber hafif mühendislik yoluyla daha da ağırlık azaltma sahiptir LP 560-4 Spyder, yanı sıra, ultra-yüksek performanslı Gallardo LP 570-4 Spyder Performante içerir. , Dünyanın en hızlı tek marka yarış serisi yer yarış arabası yol versiyonu kupa çeşitleri arasında en son sürümü Gallardo LP 570-4 Super Trofeo Stradale.

seyyah1906

seyyah1906

Çeşitli haberler teknoloji haberleri sağlık haberlerinden oluşan video blogu
Ana sayfaya gitmek için →

Hiç yorum yok:
Write comments

FİKRİNİ SÖYLE

© 2014 Video blogunuz. Designed by Bloggertheme9
Proudly Powered by Blogger.