11/24/2011

2012 model lamborghini gallardo LP550-2 spyder spor otomobil özellikleri ve tanıtım videosu

    11/24/2011 07:47:00 ÖS   No comments



Automobili Lamborghini, yeni Gallardo LP 550-2 Spyder purist arka Wheel Drive ile açık spyder gövde stili bir araya getiren çok özel bir araç ile boğanın işareti altında inşa en başarılı model serisini genişletiyor. Bu sürüm, birlikte katlanan bir çatı ve inanılmaz derecede çevik ve kendiliğinden meydana taşıma ile sadece bir süper spor otomobil gelebilir, açık havada sürüş keyfi bu çarpıcı getiriyor.
"Gallardo LP 550-2 Spyder ile sürüş keyfi başka bir boyut katıyor titiz bir modeli ile Lamborghini serisinde genişletiyoruz. Ruhlu bir sürüş tarzı keyfini müşterilerine çok özel bir grup, özellikle itiraz ve aynı zamanda gibi olacak sırf zevk açık hava sürüş deneyimi için, "Automobili Lamborghini Başkanı ve CEO'su Stephan Winkelmann, diyor. "Arkadan çekişli sistem ile bu özel modeli all-wheel ile spyder modelleri serisinin mantıklı bir genişleme."
Lamborghini LP 550-2 Spyder en önemli teknik özellikleri, model zaten tanınabilir - LP, arka aksın önünde uzunlamasına inşa mid-engine, Longitudinale / Posteriore duruyor. 550 hp güç çıkışı anlamına gelir, ve 2 arka tekerleklere sürücü anlamına gelir. Lamborghini, kelime spyder, etkileyici, güçlü bir ifade bir süper spor otomobil tasarımı nihai sentez, en büyük açık hava heyecan ve tüm duyular için sırf zevk anlamına gelir.

seyyah1906

seyyah1906

Çeşitli haberler teknoloji haberleri sağlık haberlerinden oluşan video blogu
Ana sayfaya gitmek için →

Hiç yorum yok:
Write comments

FİKRİNİ SÖYLE

© 2014 Video blogunuz. Designed by Bloggertheme9
Proudly Powered by Blogger.