10/01/2011

2012 model lotus evora GTE araç özellikleri ve tanıtım videosu

    10/01/2011 08:42:00 ÖS   No comments



Evora GTE yol otomobili: şimdiye kadar yapılmış en güçlü üretim Lotus yol otomobili. Basit.

3.5l V6 Lotus Evora motor 444 üzerinde PS üreten, GTE, şimdiye kadar yapılmış en güçlü Lotus yol araba, oldukça basit,. Ancak onun aşırı köklerine aksine, Evora GTE yol otomobili aynı zamanda yüksek performanslı bir sürüş özellikleri ile rahat ve zarif bir unsur sağlar.

Aslen Asya pazarı için özel bir limited edition olarak oluşturulan ve yeni küresel motor sporları GTE kategori, Evora GTE yol araba sıralı AMT de dahil olmak üzere bir dayanıklılık yarışçı beklediğiniz tüm özelliklerini taşıyan inşa el Lotus başarılı girişini kutlamak için tasarlanmıştır (Otomatik Şanzıman) Pirelli P-Zero Corsa lastikleri ile ayakkabılı merkezi kilit hub ile yarış şanzımanı ve hafif ve dövme alaşım jantlar.

Grup Lotus şimdi bu üretiminin talebi karşılamak ve daha fazla pazarlara ulaşmak için Evora GTE yol araba genişletilmiş olacak açıklayacak.

Lotus Hafif DNA: Zeki karbon fiber kullanımı arabanın dış ve iç yaygın olarak entegre edilmiş, bu baz Evora karşı 105kg ağırlığı azaltma önemli bir katkıda. Karbon fiber ön ve arka tamponlar dahil karoser modifikasyonları, arka kanat ve kapı için kullanılır olmuştur.

Çarpıcı dış Complimenting yarış arabası heyecan ile konfordan ödün vermeden hem de işgalcilere sağlayan çarpıcı, modern bir yarış temalı iç. Deri ve karbon fiber kabin ve hafif Recaro karbon fiber koltuklar şımartmak, yolcu ve sürücü güvenlik ve konfor bu olağanüstü araba komuta Evora GTE herhangi bir sürücü gerçekten mesafe anlamına hissi veren hem hakim.

Evora GTE yol araba yorumlayan Grup Lotus CEO Dany Bahar, şunları söyledi: "Çin'de bu modele tepki, biz 114 siparişleri ile satmıştı gün içinde, bu yüzden inanılmaz bir yanıt olarak aldığımız karar bir iş tek mantıklı adım perspektif, üretimi artırmak ve bizim ulaşmak genişletmek oldu.

Bu insanlar onlar gördüğünüz zaman çok heyecanlandım olsun ve özellikle ilk kez bunu duymak bu ciddi bir araba çok özel bir otomobil

seyyah1906

seyyah1906

Çeşitli haberler teknoloji haberleri sağlık haberlerinden oluşan video blogu
Ana sayfaya gitmek için →

Hiç yorum yok:
Write comments

FİKRİNİ SÖYLE

© 2014 Video blogunuz. Designed by Bloggertheme9
Proudly Powered by Blogger.