7/31/2011

2012 model honda civic hibrid tanıtım ve test sürüşü videosu

    7/31/2011 01:53:00 ÖS   2 comments

2012 model honda civic hibrid araç özellikleri tanıtımı ve test sürüşü videosu



tanıtım ve test sürüşü
Çevre dostu Civic Hybrid, aynı zamanda tam bir tasarım harikasıdır.

Yüksekliği azaltılan ve genişliği artırılan gövde, otomobile daha atak ve yenilikçi bir görünüm kazandırdığı gibi, çok daha yüksek bir sürüş kalitesi yaratır.

Daha alçak gövde yapısı, aerodinamik sürtünme katsayısını azaltan düz jantlar ve otomobilin arkasında oluşan hava akımını ortadan kaldıran bagaj kapağı üzerindeki ince spoiler, Hybrid’in üstün tasarım özelliklerinden sadece birkaçıdır.

Standartlara oranla daha fazla alanı kapsayan cam sileceklerinin aerodinamik tasarımı, yağmurda ve dondurucu havalarda çok daha net bir görüş açısı sağlamaya yardımcı olur.Hybrid, dış tasarımıyla olduğu kadar, iç tasarımıyla da göz kamaştırmaktadır.

Hem çarpıcı, hem de kullanışlı kokpitteki her ayrıntı sürüş keyfini katlamak için düşünülmüştür ve tasarlanmıştır.Civic'e özgü "Multiplex Gösterge Paneli" ile sürücü dikkatini yoldan ayırmadan, araç bilgilerine kolaylıkla göz atabilme imkanına sahiptir.

Anlık yakıt tüketimi, elektrik motorunu besleyen akünün şarj seviyesi, elektrik motor destek ve şarj durum göstergesi Civic Hybrid’e has özelliklerdir.

Tüm Civic modellerinde bulunan düz arka zemin; arka koltuktaki yolcular için çok daha rahat bir yolculuk anlamına gelmektedir.

seyyah1906

seyyah1906

Çeşitli haberler teknoloji haberleri sağlık haberlerinden oluşan video blogu
Ana sayfaya gitmek için →

2 yorum:
Write comments
  1. videolar için teşekkürler, ne zaman satılacağı hakkında bir bilginiz var mı?

    YanıtlaSil
  2. şu anda türkiyede satışı mevcut değil japonyada haziran ayı içinde satışa sunulmuş fiyatı ise 24.800 dolar civarında

    YanıtlaSil

FİKRİNİ SÖYLE

© 2014 Video blogunuz. Designed by Bloggertheme9
Proudly Powered by Blogger.