1/15/2022

Saniyeler içinde renk değiştiren BMW iX Flow SUV

    1/15/2022 03:24:00 ÖS   No comments

Akıcı renk değişiklikleri, BMW'nin tamamen elektrikli Spor Aktivite Aracının hatlarına tam olarak uyan özel olarak geliştirilmiş bir gövde kaplamasıyla mümkün oluyor.




Elektroforetik teknoloji, elektrik sinyalleriyle uyarıldığında, yüzeye farklı renk pigmentleri getirerek vücut derisinin istenen rengi almasına neden olur.

BMW Group Tasarım Başkanı Adrian van Hooydonk: "BMW iX Flow, gelişmiş bir araştırma ve tasarım projesidir ve BMW'nin bilindiği ileri görüşlü düşüncenin harika bir örneğidir." Yenilikçi E Ink teknolojisi, sürücünün estetik tercihleri, çevre koşulları ve hatta işlevsel gereksinimler doğrultusunda aracın görünümünü değiştirmenin tamamen yeni yollarını açar.

Böylece teknoloji, dış tasarım alanında benzersiz bir kişiselleştirme potansiyeli sunuyor. E Ink özelliğine sahip BMW iX Flow, bu potansiyelin etkileyici etkiyi ortaya koymaktadır.

Bu arka plana karşı, BMW Group, geleceğin üretim araçlarının hem dışında hem de içinde yeni bir kişiselleştirme biçiminin deneyimlenebilmesi için teknolojinin gelişimine yön veriyor.

suhulettin

suhulettin

Çeşitli haberler teknoloji haberleri sağlık haberlerinden oluşan video blogu
Ana sayfaya gitmek için →

Hiç yorum yok:
Write comments

FİKRİNİ SÖYLE

© 2014 Video blogunuz. Designed by Bloggertheme9
Proudly Powered by Blogger.