1/20/2022

Meral Akşener Rezalete bakar mısınız? Türk yargısının düşürüldüğü duruma bir bakar mısınız?

    1/20/2022 01:12:00 ÖÖ   No comments

Meral Akşener, "Bu ülkenin Cumhurbaşkanı, geçen hafta, yargı süreci devam eden Selahattin Demirtaş’ı gitti terörist başı Abdullah Öcalan'a şikayet etti. 



Dedi ki, 'Edirne’deki en büyük hesabı, İmralı'dakine verecek'. Rezalete bakar mısınız? Türk yargısının düşürüldüğü duruma bir bakar mısınız? Neymiş, en büyük hesabı, İmralı'daki kesecekmiş. Yazıklar olsun." diye konuştu.

"Sayın Erdoğan; Bu memlekette, eğer bir hesap kesilecekse, onu yüce Türk yargısı keser. O kadar. Makamının ciddiyetinin farkına var artık. Bu ülkenin Cumhurbaşkanı böyle abuk sabuk konuşamaz. Kendine gel." diyen Akşener, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Seni şimdiden uyarıyorum; Eğer arzu ettiğin hesabı kesmesi için, İmralı’dakini, İmralı'dan çıkarmanın peşindeysen, orada duracaksın, sakın ha. Seçim kazanmak için, böyle bir kötülüğü, bu memlekete yapmaya kalkma. Belki küçük ortağını ikna edebilirsin, ama böyle bir ahmaklığa yeltenirsen karşında bizi bulursun. Ve o sandık geldiğinde, kim kimden nasıl hesap kesiyormuş ilk elden görürsün. Bu memleketi, senin seçim kazanma hırslarına yedirmeyiz. Şehitlerimizin aziz hatırasını, senin siyasi hesaplarına ezdirmeyiz. Bunu böyle bilesin." işte Meral Akşener'in o konuşması

seyyah1906

seyyah1906

Çeşitli haberler teknoloji haberleri sağlık haberlerinden oluşan video blogu
Ana sayfaya gitmek için →

Hiç yorum yok:
Write comments

FİKRİNİ SÖYLE

© 2014 Video blogunuz. Designed by Bloggertheme9
Proudly Powered by Blogger.