2/21/2020

Samsung Galaxy S20 Ultra detaylı tanıtım videosu ve özellikleri

    2/21/2020 05:35:00 ÖS   1 comment


Fotoğrafçılığa bakış açınızı değiştirecek telefon Samsung Galaxy S20 Ultra'yı Yakından Tanımaya Hazır Mısın?



Galaxy S20 Ultra ile tanışın. Çığır açan 8K Videodan Fotoğraf özelliği ile sadece video değil fotoğraf çekme şekliniz de değişecek.

 videosu ve özellikleri

Buna bir de Samsung Knox güvenliğini, akıllı pili, güçlü bir işlemciyi ve dev bir depolama alanını ekleyin. Galaxy S20 serisi mobilde bambaşka dünyanın kapılarını açıyor.

108MP ile Space Zoom


Çığır açan katlanır lens ve yüksek çözünürlüklü görüntü sensörü sayesinde ortaya çıkan 10x Hibrid Optik Zoom'u deneyimleyin. Buna, hareketin olduğu yere yaklaşmak ve normalde gözünüzden kaçacak anları yakalamak için kameranın yapay zekası tarafından iyileştirilen Süper Çözünürlüklü Zoom'u ekleyin.

Parlak Gece Çekimi


Profesyonel düzeydeki kamera sistemi loş ışıkta birçok fotoğrafı aynı anda çeker, onları daha az bulanık tek bir muhteşem fotoğrafta birleştirir. Daha büyük görüntü sensörleri ve yapay zeka ile Gece moduna geçmek gece manzaralarını gündüzmüş gibi çekebilmeniz demektir.

8K Videodan Fotoğraf çekimi


Bu, kayıt butonuna her bastığınızda hareketsiz görüntüler yakalamanın yepyeni bir yolu. 8K video her bir kareyi, yakınlaştırarak hayatta bir defa yakalayabileceğiniz fotoğrafları görebileceğiniz yüksek çözünürlüklü bir fotoğrafa çeviriyor.

Tek Tuşla Çoklu Çekim


Tek Tuşla Çoklu Çekim Modu, Çoklu Çekim modunun üstün halidir. Çığır açan yapay zekası ile size 10 saniyeye kadar çekim yapma ve bir dizi farklı format elde etme olanağı sağlar. Bu da tekrar çekim yapma gereği kalmadan o anı en iyi şekilde yakalamanızı sağlar.

seyyah1906

seyyah1906

Çeşitli haberler teknoloji haberleri sağlık haberlerinden oluşan video blogu
Ana sayfaya gitmek için →

1 yorum:
Write comments
  1. Bu telefon anasının dinidir parası olanlar için iyi tabii

    YanıtlaSil

FİKRİNİ SÖYLE

© 2014 Video blogunuz. Designed by Bloggertheme9
Proudly Powered by Blogger.