11/23/2019

Piyangonun 70 milyonluk ikramiyesi bana çıktı diyerek mahkemeye koştu

    11/23/2019 08:27:00 ÖS   No comments

bana çıktı diyerek

İddiasına göre Milli Piyangonun 70 milyonluk ikramiyenin sahibi kendisi ona göre üzerine adını soy adını yazıp imzaladığı bilet içine koyduğu çanta ile kayıp.


İstanbul'da yaşayan 70 yaşındaki emekli vatandaş 6 çocuk sahibi yüzünün de adının da saklı kalmasını istiyor. İddiasına göre 70 milyonluk bileti moralinin bozuk olduğu bir gün dolaşmak için gittiği Üsküdar'da aldı.

Evine gelen adam biletin arkasına adını yazıp imzaladı ve bir kutuya koyduğu bileti eşinin kullanmadığı bir çantanın içine sakladı.

İddiasına göre yılbaşında bilete bakmak aklına gelmedi bileti aldığı Milli piyango satıcısını televizyonda görünce koşarak terasa çıktı ama bileti koyduğu çantanın yerinde yeller esiyordu.

Milli piyango idaresine verdiği dilekçe de ikramiye sahibinin kendisi olduğunu biletin arkasında adının soyadının ve imzasının olduğunu yazdı ve ikramiyenin başka birine ödenmemesi için dava açtı.

Talihsiz adam çantanın akibetini bilmiyor bileti bulan yada elinde tutan kişi ve kişilere ise bir mesajı var "Bileti getirin ödüllendireyim" dedi.

seyyah1906

seyyah1906

Çeşitli haberler teknoloji haberleri sağlık haberlerinden oluşan video blogu
Ana sayfaya gitmek için →

Hiç yorum yok:
Write comments

FİKRİNİ SÖYLE

© 2014 Video blogunuz. Designed by Bloggertheme9
Proudly Powered by Blogger.