3/14/2019

Lenovo Yoga Book C930 çift ekranlı dahili projektör ve sanal klavyeli dizüstü bilgisayar

    3/14/2019 04:32:00 ÖS   No comments

çift ekranlı tablet

Lenovo yeni çıkardığı Yoga Book C930 modeli ile dizüstü ve tablet bilgisayarlarda rakiplerine bir hayli fark atacak gibi görünüyor ürünün en dikkat çeken yönü dahili projektörü ile bulunduğunuz mekanı sinema salonu yapabilirsiniz.



Lenovo Yoga Book C930 dizüstü bilgisayarın çift ekranı dahili projektörü ve sanal klavyesinin haricinde genel ve teknik özellikleri ise şunlar

dahili projektor

Yoga Book C930 hepsinin tam ortasında. Bir klavye, bir not defteri ve bir e-Okuyucu olan eInk ekranı ile daha önce hiç olmadığı gibi çok görev yapabilirsiniz. İkili ekran verimliliğinde son nokta. 7. Nesil Intel® Core ™ işlemci ile yeni olasılıkların kilidini açın.

Daha önce gördüklerinize hiç benzemeyen bu 2’si 1 arada tablet ile mobil verimlilik yeni bir döneme giriyor. Gerçek mürekkepli bir dijital kalem ile anında not veya çizimler oluşturun ve bunları dijitalleştirin. İhtiyaç duyduğunuzda görüntülenen Halo klavye ile yazı yazın. İnce, hafif, şık ve ultra portatif Yoga Book ile hayal gücünüzü serbest bırakın.

Bir tabletin yapabileceği her şeyi bildiğinizi mi düşünüyorsunuz? Tekrar düşünün. Yoga Tab 3 Pro, eğlence amaçlı tabletler arasında en iyisidir. Çarpıcı bir ekrana sahiptir. Hoparlörler zengin ve dinleyeni derinden etkileyen bir ses deneyimi sunar. Ancak gerçek sürpriz, her duvarı - hatta tavanı - sinema ekranına çeviren dahili bir projektöre sahip olmasıdır. Dilediğiniz her yerde, büyük ekranda dilediğinizi izleyin.*


seyyah1906

seyyah1906

Çeşitli haberler teknoloji haberleri sağlık haberlerinden oluşan video blogu
Ana sayfaya gitmek için →

Hiç yorum yok:
Write comments

FİKRİNİ SÖYLE

© 2014 Video blogunuz. Designed by Bloggertheme9
Proudly Powered by Blogger.