3/12/2015

IŞİD Irak'ta "Nefes Kesen" Klor bombası kullanmaya başladı

    3/12/2015 01:39:00 ÖS   3 comments


birinci dünya savaşında kullanılmaya başlayan klor bombasını şimdi IŞİD Militanları kullanıyor

IŞİD Irak'ta "Nefes Kesen" Klor bombası kullanmaya başladı birinci dünya savaşında kullanılmaya başlayan klor bombasını şimdi IŞİD Militanları kullanıyor Irak ordusu, IŞİD militanlarının Tikrit'te kullandığı bombalara az miktarda klor gazı da katmaya başladığını açıkladı.

seyyah1906

seyyah1906

Çeşitli haberler teknoloji haberleri sağlık haberlerinden oluşan video blogu
Ana sayfaya gitmek için →

3 yorum:
Write comments
  1. IRAK ABD Yİ VE DİĞER YABANCI GÜÇLERİ TOPRAKLARINDA DOST GÖRÜP ASIL DOST OLAN TÜRKİYEYİ TOPRAKLARINDA İSTEMESSE DAHA ÇOK BELALAR GÖRÜR ADİ HERİFLER. TÜRKİYEYE LAF SÖYLEMEYE SİZİN GÜCÜNÜZ YETMEZ İTLER.

    YanıtlaSil
  2. Türkiyenin tezkeresini parlemontosunda kınayan adiler sizin ülkenizden Türk topraklarına pkk ihraç edeceksiniz Türkiye de duracakmı sandınız şerefsizler binlerce km uzaktan ülkenizi gelip karıştıran ABD ve diğer hiristiyan ülkeleri dost göreceksiniz yanınızdaki komşunuz Türkiyeyi işgalci göreceksiniz öylemi ulan bu daha sizin ülkenin iyi günleri Türkiye sizin bu oyununuza fırsatmı verir

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. helal olsun iyi yorum yapmışsın Türkiye artık eski Türkiye değil çok güçlü bir Türkiye karşılarında duruyor bu şerefsizlere fırsat verecek bir ülke değil.

      Sil

FİKRİNİ SÖYLE

© 2014 Video blogunuz. Designed by Bloggertheme9
Proudly Powered by Blogger.