11/26/2014

Warner Bros Türkiye Pan filmi Türkçe altyazılı tanıtım videosu

    11/26/2014 04:36:00 ÖS   No comments



 Başrollerini Hugh Jackman, Garrett Hedlund, Rooney Mara ve Levi Miller'ın paylaştığı #PAN 2015'te sinemalarda.

Warner Bros Türkiye Pan filmi Türkçe altyazılı tanıtım videosu Başrollerini Hugh Jackman, Garrett Hedlund, Rooney Mara ve Levi Miller'ın paylaştığı #PAN 2015'te sinemalarda.


Warner Bros Pictures ("Atonement", "Pride & Prejudice"), "Pan," Joe Wright tarafından yönetilen bir live-action Peter Pan özelliği geliyor itibaren.

JM Barrie tarafından oluşturulan klasik karakterlerin kökeni üzerine yeni bir take sunan, aksiyon macera büyülü Neverland uzakta ruhlu bir yetimin hikayesini izler. Orada, o eğlenceli ve tehlikeleri de bulur, ve sonuçta onun kaderi-sonsuza Peter Pan olarak bilinen olacak kahraman haline keşfeder.

Wright Jason Fuchs tarafından yazılmış bir senaryosu "Pan" yönlendirir.
Film yıldız Oscar adayı Karasakal olarak Hugh Jackman ("Sefiller"); Hook olarak Garrett Hedlund ("Inside Llewyn Davis"); Oscar adayı Rooney Mara ("Ejderha Dövmeli Kız") Tiger Lily gibi; Adeel Akhtar Smee gibi ("Diktatör"); ve yeni gelen Peter gibi Levi Miller.

Kwahu olarak Taejoo Na ("Kick") cast dışarı Yuvarlama; Nonso Anozie Bishop olarak ("Tanrı'nın Oğlu", "Kefaret"); Kathy Burke Anne Barnabas gibi ("Tinker Tailor Soldier Spy"); Kurt Egyiawan Murray gibi ("Skyfall"); Lewis MacDougall (UK TV "Çocuklar adıyla") Nibs olarak; Wendy Darling gibi yeni gelen Leni Zieglmeier; Jack Charles ("Gizem Yolu") Şef / Tiger Lily babası olarak; ve Amanda Seyfried Meryem gibi ("Sefiller").

Wright Jason Fuchs tarafından yazılmış bir senaryosu "Pan" yönlendirir. Greg Berlanti, Sarah Schechter ve Paul Webster Tim Lewis yapımcı olarak hizmet veren, üretiyoruz.

"Pan" Warner Bros Stüdyoları Leavesden, filme 17 Temmuz 2015 tarihinde seçme tiyatro ve IMAX® içinde 3D ve 2D dünya çapında serbest bırakılması için ayarlanır.

seyyah1906

seyyah1906

Çeşitli haberler teknoloji haberleri sağlık haberlerinden oluşan video blogu
Ana sayfaya gitmek için →

Hiç yorum yok:
Write comments

FİKRİNİ SÖYLE

© 2014 Video blogunuz. Designed by Bloggertheme9
Proudly Powered by Blogger.