10/31/2014

Bakan Faruk Çelik'in sözlerine muhalefetten "50 Kodaman" çıkışı geldi

    10/31/2014 03:22:00 ÖS   No comments



Faruk Çelik "Sözlerinin çarpıtıldığını" öne sürdü ancak muhalefetten peş peşe sert açıklamalar geldi

İhmal iddiaları gündemde Çalışma Bakanı Faruk Çelik'in gazete sayfalarına yansıyan açıklamaları dikkat çekti "Ocağı kapatacağımız zaman işveren 50 kişiyi devreye sokuyor" cümlesi.


Çalışma Bakanı Faruk Çelik "Sözlerinin çarpıtıldığını" öne sürdü ancak muhalefetten peş peşe sert açıklamalar geldi "Kapatması gerekilirse niye kapatmadınız? ordan diyor 50 kişi araya giriyor açıklamak zorunda kimler araya girdi? bu madenlerle kimlerin ne ilişkileri var?" diye sordu ve ekledi MHP Grup başkanvekili Oktay Vural "50 Kodamanın hatırı için yüzlerce madencimizin canını heba etmeye utanılmıyor mu, yazık değil mi, günah değil mi?" dedi Umutla yakınlarının madenden çıkarılmasını bekleyenlerin görüntülerini izletti gözleri doldu o sırada ağlamamak için kendini zor tuttu

Maden faciası ile ilgili bir açıklama daha tartışma yarattı


Bakan Volkan Bozkır'ın "Bir tecrübe bin nasihattan evladır" sözlerine ise Oktay Vural "Zaten yaşamadığımız musibet kaldı mı? daha bunlar nasihat alamamışlar nasihatı sen alacaksın millete nasihat mı veriyorsun? millet kaybediyor bunlar tecrübe kazanıyor sen sırça köşkünde oturuyorsun ne tecrübesi kazandınız?" diye sordu sert bir tonda.

seyyah1906

seyyah1906

Çeşitli haberler teknoloji haberleri sağlık haberlerinden oluşan video blogu
Ana sayfaya gitmek için →

Hiç yorum yok:
Write comments

FİKRİNİ SÖYLE

© 2014 Video blogunuz. Designed by Bloggertheme9
Proudly Powered by Blogger.