6/24/2014

Devlet Bahçeli'nin 24 Haziran 2014 Tarihli Grup konuşmasının tamamı

    6/24/2014 04:46:00 ÖS   No comments



Grup konuşmasının tamamı

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Meclis'te grup toplantısında 24 Haziran 2014 tarihinde yapmış olduğu konuşmanın tamamı.


MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın bir gün adalet önüne çıkarılacağını ifade ederken, “Erdoğan sen ki Kenan Evren’in ve 12 Eylül cuntasının kucağında pışpışlanan, muhtıralardan süt emen, demokrasi karşıtı cepheden gıdalanan 12 yıldır Türkiye’ye kan ağlatan bildik bir despotsun. Sen 12 Eylül’ü bırak da 28 Şubat’ın, 27 Nisan’ın derdine ve peşine düş” dedi.

MHP Lideri Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu.


Sorumsuz cinayetlerin siyasete çok zaman kaybettirdiğine işaret eden Bahçeli, “Dünyanın kendi etrafında döndüğünü düşünen küçük kafalar böyle devam ederek toplumsal kutuplaşmadan zevk duymuşlardır. Savaş mantığıyla çapsız siyaset ispirtocuları siyasetimizden çok şey götürmüştür. Her darbe toplumsal istikrarı zedelemiştir. Her ne sebeple yapılırsa yapılsın hiçbir askeri müdahale doğru değildir, tehlikelidir. Başbakan Erdoğan ve hükümeti millete korku enjekte etmiştir. Erdoğan içi boş demokrasi söylemleriyle yıllardır huzursuzluk kaynağı haline gelmiştir” dedi.

seyyah1906

seyyah1906

Çeşitli haberler teknoloji haberleri sağlık haberlerinden oluşan video blogu
Ana sayfaya gitmek için →

Hiç yorum yok:
Write comments

FİKRİNİ SÖYLE

© 2014 Video blogunuz. Designed by Bloggertheme9
Proudly Powered by Blogger.