3/24/2014

Yeni 2014 Jeep® Cherokee "Haziran'da Türkiye'de" Tanıtım videosu

    3/24/2014 01:52:00 ÖS   No comments



Tanıtım videosuYeni 2014 Jeep® Cherokee "Haziran'da Türkiye'de" Tanıtım videosu ve araç özellikleri Yeni 2014 Jeep® Cherokee üstün yol tutuşu, performansı, yakıt ekonomisi, sınıfının en iyi 4X4 özelliği ve birinci sınıf özel teknolojisiyle sınıfında çıtayı yükseltiyor. Bu özellikler, hem stil hem de Jeep DNA’sını beraber isteyenlerin beklentisini aşıyor. Verimli bir performans göstermesi için mükemmel bir şekilde boyutlandırılan Yeni Jeep Cherokee, efsanevi Jeep markasının DNA’sıyla daha da ileri gidiyor.

Yeni Cherokee, Jeep ® serisini eşsiz ve şık bir stille tanıştırıyor. Tüm detaylara şöyle bir göz atın; yumuşak malzemelerin oldukça fazla kullanıldığı, ayrıcalıklı ve emek verilmiş bir iç mekan keşfedeceksiniz. Heykel gibi yontulmuş akışkan şekiller, yüksek kaliteli malzemeler, yenilikçi renk ve malzeme seçimleri, ince bir ustalık, en gelişmiş teknoloji ve özelliklerin sofistike birleşimi. Bu eşsiz mükemmellik dünyası sizin tarafınızdan keşfedilmeyi bekliyor.

eşsiz mükemmellikYeni Cherokee’nin efsanevi mirasını onurlandıran sportif ve agresif yeni gövdesi gelecek için tasarlandı: Yepyeni görünümü, titiz ve seçici gözler için bile olağanüstü görünüyor. Yeni Cherokee güçlü bir duruşa, tekerlerden gövdesine kadar agresif bir orantıya ve yollara hükmeden bir görünüşe sahip.

Yeni 2.0-litre turbo dizel motor, daha önce Jeep® Cherokee üzerinde kullanılan 2.8 litre turbo dizel motorla karşılaştırıldığında yüzde 30 oranında yakıt tüketimi azalmasına katkı sağlayan Multijet II teknolojisine sahiptir. CO2 emisyonları da önemli derecede azaltılmıştır ve sonuç olarak 154 g/km elde edilmiştir.2.0-litre Multijet II motoru 170 beygirgücü sağlar ve 1750 devir gibi düşük devirlerde dahi elde edilen 350 Nm tork sayesinde güç, yakıt tüketimi ve emisyon azaltılması alanında olağanüstü bir denge sunar. Vites değişimi sayısını azaltmak ve sürüş keyfini artırmak için maksimum esneklik sağlar.

emniyet ve güvenlik70’in üzerinde emniyet ve güvenlik özelliği, Yeni Jeep Cherokee'nin cesaretine katkıda bulunuyor. Yeni 3 kollu Jeep® direksiyonu, birçok kontrolü güvenli bir şekilde parmaklarınızın uçuna getiriyor. Ön ve arka yan perde ve sürücü diz hava yastıkları, gelişmiş ön hava yastıkları, Keyless Enter-N-Go anahtarsız giriş ve sürüş sistemi, geri görüş kamerası, gelişmiş kaza tepki sistemi, yokuş kalkış sistemi, elektronik devrilme önle sistemi (ERM), lastik basınç monitörü ve alarm gibi 70’den fazla güvenlik özelliği ile Yeni Jeep Cherokee gönül rahatlığı sağlıyor.

seyyah1906

seyyah1906

Çeşitli haberler teknoloji haberleri sağlık haberlerinden oluşan video blogu
Ana sayfaya gitmek için →

Hiç yorum yok:
Write comments

FİKRİNİ SÖYLE

© 2014 Video blogunuz. Designed by Bloggertheme9
Proudly Powered by Blogger.