2/12/2014

Samsung GALAXY NotePro Tablet Özellikleri ve Tanıtım videosu

    2/12/2014 01:34:00 ÖS   No comments



Tablet ÖzellikleriSamsung GALAXY PRO serisi sınıfının medya tüketimi ve verimlilik özellikleri ile tablet deneyimi için yeni bir kural ayarı.

[Büyük , yüksek çözünürlüklü 12.2 - inç ekran ]
NotePro ait merkezinde12.2 - inç 2560 x 1600 çözünürlüklü dokunmatik ekran. Daha fazla ekran gayrimenkul olması, daha az kaydırma ile bir bakışta e-posta, dijital dergi ve web sayfaları daha fazla okumak anlamına gelir . NotePro zamanda hızlı bir şekilde en sık kullanılan uygulamalara erişmek , galeriden yeni fotoğrafları görmek önemli bir haber beslemelerini kontrol için ek ev ekran özelleştirmek sağlar .

[ Enhanced multitasking ]
Daha büyük bir ekran sayesinde , daha verimli olabilir ve kolaylıkla çoklu görev . Çerçeveden basit tokatlamak seferde panelin her kadranda dört adete kadar uygulamaya çalıştırmanızı sağlar Multi Window geçirir. Sadece başka bir köşesinden gelen ekrandaki kontrol nüveyi sürükleyerek bu pencere , ya da uygulamalar arasında geçiş küçültüyoruz.

Ayrıca iki çalıştırabilirsiniz aynı uygulamalar yan yana belgeler arasında kopyalama ve yapıştırma - içerikler için harika. Ayrıca,NotePro böyle Aksiyon Memo , Karalama Defteri , Ekran yazma , Hava Komutanlığı aracılığıyla S Finder ve Pen Pencere gibi özellikleri kullanışlı bir dizi var (Not 3 de mevcuttur ve 10.1 2014 Edition'ı Not ) anlamına gelir ,S Pen ile geliyor .

[ Güçlü verimlilik ]
Multi Window ek olarak ,NotePro Uzak PC , CiscoWebEx Toplantı ve Samsung e - Toplantı hizmetleri de dahil olmak üzere bir takımdır üretkenlik araçları ile geliyor . Bunlar erişmek ve düzenlemek ve kaydetmek dosyaları uzaktan , bir grup bir video / ses çağrı ve hisse ekranları tutun , ve merkezi bir sunucu veya ağ kullanmadan bir toplantı sırasında içeriğini paylaşmak için ev / ofis PC kontrol edelim .

NotePro üzerinde tam boyutlu bir sanal klavye de daha gerçekçi bir deneyim için dokunsal geribildirim kullanan ise rahatça yazmanıza olanak sağlar. Her zamanki Ctrl set , Shift , normal bir klavyede bulmak istiyorum Lock ve Tab tuşlarına Caps ve özel ok tuşları vardır . Ayrıca / cut - ve sadece bir bilgisayarda yaptığınız gibi Ctrl tuş kombinasyonunu kullanarak kopyalayıp yapıştırın .

Katma değer ve producitivity için ,NotePro premium abonelik satan haberleri, sosyal medya ve Bitcasa , Bloomberg Businessweek + , Blurb , Dropbox , gibi bulut depolama sağlayıcılar çeşitli hizmeti sunmaktadır Tablet , Evernote , Android , LinkedIn için Hancom Office Pro Easilydo , NY Times , Oxford Advanced Learner AZ ve Sketchbook Pro .

Deneyimi tamamlamak için böyle bir kitap kapağı, USB LAN Hub , Universal Bluetooth Klavye ve S Eylem Fare gibi opsiyonel aksesuarlar da vardır .

Yeni PRO serisi en sınıfının içerik tüketimi ve verimlilik sunan ilgili ve Q1 2014 tarihinden itibaren genel olarak kullanılabilir olması bekleniyor.

* Listelenen Hizmetleri, tüm bölgelerde ve özellikleri mevcut değiştirmek veya olmayabilir , bağlantı ve hafıza seçenekler bölgeye göre değişebilir .

seyyah1906

seyyah1906

Çeşitli haberler teknoloji haberleri sağlık haberlerinden oluşan video blogu
Ana sayfaya gitmek için →

Hiç yorum yok:
Write comments

FİKRİNİ SÖYLE

© 2014 Video blogunuz. Designed by Bloggertheme9
Proudly Powered by Blogger.