2/07/2014

Panasonic LUMIX GH4 ile çekilen "Yucatan ışığı" 4K video

    2/07/2014 02:49:00 ÖS   No comments



kalitePanasonic LUMIX GH4 ile çekilen "Yucatan ışığı" 4K videosu 4K Televizyonu olanlar dişli simgesini tıklayarak ayar yapabilirler Çünkü onun canlı renk damak bu proje için Yucatan , Meksika seçti -beyaz kum ile yan yanaKarayipyoğun turkuaz blues, ve en canlı yeşil orman ... ve tabii kimpembe flamingolar geçebileceği.

Bryan diyor ki :
Yucatan ışığı" National Geographic için fotoğraf atama babamı eşlik ,1970 yılında küçük bir çocuk olarakYucatan ziyaret etmişti . Buülke ve yedi yaşındaki inanılmaz bir macera üzerinden benim ilk kez oldu. O hiçbir çitler vardı , yok tur otobüsleri - sadeceMaya tapınakorman dışına yükselen , ve biz kendimiz için vardı It (yaklaşık 40 yıl sonra ) bu proje içinMaya sitelerini tekrar büyük ve biz birkaç saat boyunca filme düzenlemek mümkün . park hala halka kapatıldı. kesinlikle geri benim çocukluk götürdü ve bu kutsal siteler arasında yalnız olmak için çok güçlü bir duyguydu . "

"Yeni Panasonic LUMIX GH4 ile yakalanan4k 4K görüntü detay etkileyici . Proje 4k4K bir küçük form faktörü kamera çekim için çağırırsa ,GH4 bir seçim olacaktır . çeviri (google translate ile yapılmıştır)

seyyah1906

seyyah1906

Çeşitli haberler teknoloji haberleri sağlık haberlerinden oluşan video blogu
Ana sayfaya gitmek için →

Hiç yorum yok:
Write comments

FİKRİNİ SÖYLE

© 2014 Video blogunuz. Designed by Bloggertheme9
Proudly Powered by Blogger.